You are here:

"Robotul" Chiricheş. Cum şi-a transformat viaţa pentru a-şi prelungi cariera: "Sunt monitorizat 24 de ore"

"Robotul" Chiricheş. Cum şi-a transformat viaţa pentru a-şi prelungi cariera: "Sunt monitorizat 24 de ore"

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în viaţa personală şi în cea profesională pentru a putea reveni la o formă foarte bună, de când s-a întors la FCSB, cu care a câştigat titlul de campion la finalul sezonului trecut.

"Măcinat" de accdentări, Vlad Chiricheş a decis că trebuie să-şi schimbe stitlul de viaţă şi de antrenament pentru a putea preveni problemele musculare care i-au dat bătăi de cap în carieră, în special în perioada petrecută în străinătate.

Vlad Chiricheş face totul pentru a scăpa de accidentari: "Fac lucruri neobişnuite pentru jucătorii tineri"

Chiricheş a spus exact ce schimbări a făcut şi cum încearcă să nu mai ajungă în situaţia de a fi accidentat. Pe final de carieră, Vlad Chiricheş încearcă mai joace fotbal cât de mult poate, după ce în decursul anului i-a trecut prin cap ideea de a renunţa la cariera profesionistă.

"Cumva m-am maturizat în toţi aceşti ani când am jucat în afară. Perioadele grele cu accidentările m-au împins să-mi doresc mai mult de la fizicul meu, să fac mai mult pentru a-mi prelungi cariera.

Fac lucruri neobişnuite pentru jucătorii tineri şi pentru cei care sunt în campionatul României. Sper să fiu un exemplu şi să-i ajut să se autodepăşească.

Încerc să-mi monitorizez tot ce fac în cursul unei zile începând cu somnul, mâncarea, refacerea, băuturi, suplimente. Sunt monitorizat 24 de ore din 24 de un prieten. Am dezvoltat cu el un sistem de prevenţie, de high performance. Îmi doresc să continui şi sper să adere la ceea ce fac eu şi alţi jucători", a declarat Vlad Chiricheş, conform Golazo.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vlad chirichestransformaricarieraviataaccidentarifcsb 

viewscnt
Articole similare