Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rodion Cămătaru nu îl compătimeşte pe Gică Craioveanu după ce a fost înjurat la derby: "Şi-a făcut-o cu mâna lui! Eu n-aş fi acceptat"

Rodion Cămătaru nu îl compătimeşte pe Gică Craioveanu după ce a fost înjurat la derby: "Şi-a făcut-o cu mâna lui! Eu n-aş fi acceptat"
Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Universitatea Craiova 1948, în ultimul meci al etapei a XXVI-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Rodion Cămătaru nu îl compătimeşte pe Gică Craioveanu după ce a fost înjurat la derby: "Şi-a făcut-o cu mâna lui! Eu n-aş fi acceptat"

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după ce rivalii s-au impus în derby-ul Olteniei şi l-a atacat pe Gică Craioveanu, leganda Universităţii Craiova. 

Fostul mare atacant al Universităţii Craiova, Rodion Cămătaru, 63 de ani, a comentat episodul care a avut loc între Adrian Mititelu Jr şi Gică Craioveanu. 

Rodion Cămătaru a mărturisit pentru ProSport că dacă lui i s-ar fi propus să dea lovitura de start a partidei dintre CSU şi FCU nu ar fi acceptat niciodată asta.

„Ce să mai comentăm? Gică Craioveanu şi-a făcut-o cu mâna lui! Dacă lui i-a convenit să iasă pe gazon de ziua lui, ştiind foarte bine de la început că o să fie înjurat de Peluza Sud 97, atunci ce pot eu să mai comentez? Omul a găsit ceea ce a căutat. Oamenii ăia au motive întemeiate să se simtă trădaţi.

Nu poţi să fii în tabăra lui Mititelu şi să ieşi să îi faci declaraţii pro, le ştiţi şi voi, atât pentru Adrian cât şi suporterilor din Peluza Sud, iar apoi să schimbi tabăra. A, o schimbi, dar să îţi şi asumi că o să fii înjurat de omenii ăia şi să nu te faci apoi că nu ştii de ce. Eu unul nu aş fi acceptat niciodată să ies pe teren să dau lovitura de start la un asemenea meci plin de orgolii.

Nu aş fi acceptat niciodată să fiu înjurat în propriul meu oraş, în locul unde eu am jucat, de oamenii care o dată m-au iubit ca fotbalist, deşi poate mulţi dintre cei tineri nu ştiu câte am făcut eu ca jucător pentru Universitatea Craiova şi pentru naţionala României. Repet, în cazul ăsta Craioveanu şi-a făcut-o cu mâna lui”, a spus Cămătaru pentru sursa citată anterior. 

După victoria cu U Craiova 1948, trupa lui Laurenţiu Reghecampf este aproape să-şi asigure prezenţa în play-off-ul Ligii 1 . Echipa patronată de Mihai Rotaru se află în acest moment pe locul 5 în clasament, cu 42 de puncte acumulate din 26 de jocuri disputate.

În urma înfrângerii din derby, U Craiova 1948 a rămas pe locul 13 în campionat, unde are în prezent 26 de puncte obţinute din tot atâtea jocuri desfăşurate.

Afla mai multe despre: rodion cămătaruuniversitatea craiovagica craioveanuadrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare