Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rodrygo, mesaj pentru Kylian Mbappe după victoria cu Girona: ”Este jucătorul lui PSG”

Rodrygo, mesaj pentru Kylian Mbappe după victoria cu Girona: ”Este jucătorul lui PSG”

Fotbal

Comentarii

Jucătorul brazilian Rodrygo a declarat, sâmbătă seară, că i-ar plăcea ca francezul Kylian Mbappe să vină la Real Madrid, deoarece este unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Rodrygo îl cheamă pe Kylian Mbappe la Real Madrid

Rodrygo a marcat în minutul 61 al meciului câştigat, sâmbătă, de Real Madrid, scor 4-0, cu Girona, în etapa a 24-a a campionatului Spaniei. După meci, atacantul brazilian a declarat că şi-ar dori foarte mult să joace alături de Kylian Mbappe, la Madrid, în viitorul apropiat.

Celelalte trei goluri ale formaţiei lui Carlo Ancelotti au fost marcate de către Jude Bellingham (dublă) şi Vinicius Junior.

"Mi-ar plăcea ca Mbappé să vină. Întotdeauna îmi doresc să joc cu cei mai buni jucători, iar el este unul dintre cei mai buni din lume. Mi-ar plăcea, dar nu pot vorbi prea mult despre el. Este un jucător de la PSG şi trebuie să respect acest lucru", a declarat Rodrygo, conform AS.

Mbappe nu şi-a decis viitorul

Kylian Mbappe a intrat în ultimele luni de contract cu Paris Saint-Germain şi se află în negocieri atât cu formaţia pariziană, cât şi cu Real Madrid.

Până în acest moment, nu există niciun anunţ oficial cu privire la viitorul fotbalistului, cu toate că zvonurile îl indică drept noul jucător al madrilenilor.

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, a anunţat că şansele mutării lui Kylian Mbappe la Real Madrid cresc cu fiecare zi care trece şi francezul nu ajunge la o înţelegere pentru prelungire cu Paris Saint-Germain.

”Am spus că procentul pentru realizarea transferului, acum câteva săptămâni, a fost de aproximativ 50%. Acum este şi mai mult.

În fiecare zi care trece şi Mbappe nu semnează noul contract cu PSG, procentul creşte.

Real Madrid are o situaţie financiară fantastică şi astfel ar putea semna şi mai mulţi jucători, nu doar Mbappe”, a declarat preşedintele La Liga, Javier Tebas, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: rodrygombappepsgreal madridgirona 

viewscnt
Articole similare