Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roger Federer a vorbit despre momentul retragerii din tenis: ”Nu cred că mai am nevoie de asta!”

Roger Federer a vorbit despre momentul retragerii din tenis: ”Nu cred că mai am nevoie de asta!”

Tenis

Comentarii

Roger Federer consideră că nu mai are nevoie de tenis si că alte lucruri îl fac fericit.

Federer a jucat ultima dată la ediţia trecută a turneului de la Wimbledon, când a fost eliminat în sferturi de polonezul Hubert Hurkacz, scor 3-6, 6-7 (4), 0-6. La jumătatea lunii august 2021, elveţianul a fost operat a treia oară la genunchi în 18 luni.

Roger Federer – 20 de titluri de Mare Şlem este marele absent din clasamentele ATP publicat luni. Fostul număr 1 mondial a vorbit despre planurile sale de viitor. El recunoaşte că nu mai are nevoie de tenis şi că îşi găseşte bucuria în altceva. 

”Nu cred că mai am nevoie de tenis!”

”Iubesc să câştig, dar, dacă nu mai eşti competitiv, e mai bine să spui stop. Nu cred că mai am nevoie de tenis. Sunt fericit cu alte lucruri acum, mă bucură să îi văd crescând pe băieţii mei, sunt super-fericit când fetele mele vin acasă cu o notă bună.

Tenisul e încă o parte din mine, dar nu mai înseamnă identitatea mea. Vreau să rămân un om de succes, vrea să pun multă energie în ceea ce fac, dar aceste lucruri se pot realiza şi în afara sportului. Ştiu că o carieră profesionistă nu poate dura la infinit şi sunt ok cu asta”, a declarat Federer pentru Algemeen Dagblad.

Afla mai multe despre: tenis-federer-atp 

viewscnt
Articole similare