Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roma – Milan | Două ponturi la derby-ul etapei din Serie A

Roma – Milan | Două ponturi la derby-ul etapei din Serie A

Pariuri sportive

Comentarii

Acum se pregăteşte pentru semifinalele Champions League, dar în sezonul viitor ar putea urmări competiţia la televizor. Milan are probleme în campionat, iar derby-ul cu Roma poate înseamna apropierea de podium sau prăbuşirea pe loc de Conference League.

Miza este uriaşă şi pentru echipa lui Jose Mourinho, care luptă pentru prima calificare în Champions după patru ani. Să pariem pe Roma sau pe Milan? Mai degrabă pe niciuna! Iată argumentele!

Roma – Milan, sâmbătă, 19:00, Orange Sport 1

Serie A se apropie de final, iar Stefano Pioli nu îşi mai permite să menajeze jucători, aşa cum a făcut-o cu Bologna (1-1) şi cu Lecce (2-0). La derby-ul cu Roma, va trimite în teren cel mai bun 11. Jurnaliştii italieni anticipează chiar o formulă de start a ”rossonerilor” similară cu cea din ”dubla” cu Napoli din Champions League. Leao şi Diaz vor juca în spatele lui Giroud, Bennaccer va fi avansat ceva mai mult în linia de mijloc, iar Krunic şi Tonali vor încerca să blocheze atacurile centrale ale echipei lui Mourinho.

Milan şi Roma sunt vecine în clasament cu acelaşi număr de puncte, la graniţa dintre locurile de Champions şi cele de Europa League şi Conference League. De pe poziţia a şasea, Inter le suflă. Învinsă de Atalanta (1-3) etapă trecută, Roma n-ar zice ”nu” unei remize cu Milan. Cel mai bun jucător al ei, argentinianul Dybala, e incert din cauza unei accidentări, iar programul până la finalul campionatului e mai lejer decât al contracandidatelor la locul 4. Cu un egal, Roma s-ar menţine lipită de Milan, iar Inter nu ar putea să o depăşţească. Sunt şanse mici să vedem un derby deschis, aşa că un pariu pe sub 2.5 goluri (cotă 1.55 la Betano) este cea mai bună opţiune. Chiar dacă are un grad ridicat de risc, şi X-ul este o variantă. Betano oferă cota 3.05 pentru un derby fără învingătoare pe Olimpico.

Pariuri speciale care ”ne fac cu ochiul”

Ca la orice derby, Betano are în ofertă o gamă variată de pariuri speciale pe jucători. Chiar dacă n-a strălucit în acest sezon (7 goluri în 31 de meciur), englezul Abraham rămâne unul dintre cei mai periculoşi jucători ai Romei. Un şut pe poartă al fostului atacant de la Chelsea are cotă 1.70. După ”dubla” cu Lecce, Rafael Leao va încerca cu siguranţă să fie decisiv şi pe Olimpico. 1.60 e cota pentru un şut al portughezului pe cadrul porţii lui Rui Patricio.

Echipe probabile:

  • Roma: Rui Patricio; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham
  • Milan: Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Tonali, Krunic; Diaz, Bennacer, Leao; Giroud

Afla mai multe despre: roma 

viewscnt
Articole similare