Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roma oferă 18 milioane de euro plus un jucător pentru unul dintre starurile de la AC Milan

Roma oferă 18 milioane de euro plus un jucător pentru unul dintre starurile de la AC Milan

Serie A

Comentarii

AS Roma este pregătită să ofere un jucător plus o sumă de bani pentru transferul spaniolului Suso (24 de ani) de la AC Milan.

18 milioane de euro plus Diego Perotti (30 de ani) este propunerea directorului sportiv de la AS Roma, Monchi, pentru extrema dreapta de la AC Milan, potrivit Sport Mediaset. Spaniolul nu este dorit doar în capitala Italiei şi totodată este considerat o piesă importantă în planurile lui Gattuso pentru sezonul viitor. 
 
În ciuda acestui fapt, dar şi a evoluţiilor bune ale lui Suso în tricoul "rossonero", Milan ar putea ajunge la un acord pentru cedarea jucătorului din cauza problemelor pe care le are cu Fair-Play-ul financiar. Deşi au scăpat de excluderea din Europa League după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a întors decizia UEFA, clubul de pe San Siro tot este nevoit să vândă jucători, mai ales în eventualitatea mutării lui Gonzalo Higuain de la Juventus. 
 
Suso avea o clauză de reziliere de aproximativ 40 de milioane de euro, care a expirat recent, însă aceasta era valabilă doar pentru echipele din afara Italiei. Nu doar Roma este interesată de tânărul mijlocaş, despre care în această vară presa din Italia a scris că mai este şi în atenţia lui Inter, dar şansele ca el să ajungă la rivali sunt spre zero, dar şi a lui Real Madrid, Julien Lopetegui fiind cel care l-a debutat pe Suso la naţionala Spaniei. 
 
Jucătorul care a evoluat sezonul trecut în 35 de partide în Serie A şi este cotat la 35 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com mai are contract cu AC Milan până în 2022. 
 

Afla mai multe despre: as romasusoac milandiego perottimutareschimboferta,  

viewscnt
Articole similare