Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roma transferă la foc automat. OFICIAL | Încă un jucător a semnat cu echipa italiană

Roma transferă la foc automat. OFICIAL | Încă un jucător a semnat cu echipa italiană

Serie A

Comentarii

AS Roma continuă să se întărească şi a anunţat transferul lui William Bianda, un fundaş central de doar 18 ani. Acesta vine de la Lens.

Echipa italiană are o vară intensă pe piaţa transferurilor. Joi seară, AS Roma a anunţat încă un transfer. William Bianda, un fundaş central de doar 18 ani, a semnat pe cini ani. De naţionalitate francez, Bianda a fost cumpărat de la Lens, în schimbul a 6 milioane de euro. În funcţie de performanţele jucătorului, Lens va primi încă 5 milioane de euro. De asemenea, echipa franceză a păstrat 15% dintr-un eventual transfer.

”Sunt foarte bucuros să fiu aici, Roma este un club foarte mare. Sunt sigur că este alegerea potrivită pentru mine, pentru dezvoltarea mea şi pentru următoarea etapă în cariera mea”, a declarat William Bianda pentru site-ul oficial al lui AS Roma.

Până acum, AS Roma i-a mai transferat pe Javier Pastore (PSG), Justin Kluivert (Ajax), Gregoire Defrel (Sassuolo), Davide Santon (Inter), Patrik Schick (Sampdoria), Anter Coric (Dinamo Zagreb), Nicolo Zaniolo (Inter), Antonior Mirante (Bologna) şi Ivan Marcano (FC Porto). Italienii au plătit 100 de milioane de euro pentru transferurile făcute până în acest moment.

Afla mai multe despre: as romawilliam biandalens 

viewscnt
Articole similare