Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roman Abramovich a reacţionat imediat la cererea lui Adrian Mutu. Dezvăluire într-un podcast din Anglia.

Roman Abramovich a reacţionat imediat la cererea lui Adrian Mutu. Dezvăluire într-un podcast din Anglia.

Premier League

Comentarii

Fostul proprietar al celor de la Chelsea Londra, rusul Roman Abramovich (56 de ani), a plătit o primă uriaşă după o victorie cu Arsenal, la sugestia românului Adrian Mutu (44 de ani).

Potrivit publicaţiei ”The Sun”, în 2004, după o victorie a lui Chelsea împotriva celor de la Arsenal, Roman Abramovich a cedat presiunilor lui Adrian Mutu şi a dublat prima de victorie, una deja foarte mare.

Tupeul lui Adrian Mutu l-a convins pe Roman Abramovich

Mai exact, se întâmpla în sezonul 2003/2004, la returul cu Arsenal, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, câştigat de Chelsea cu 2-1 (Lampard 51, Bridge 87/ Reyes 45+1). Victoria adus-o pe formaţia antrenată, pe atunci, de Claudio Ranieri în semifinalele competiţiei.

  • Chelsea avea să fie eliminată în semifinale de AS Monaco, scor 3-5, la general. 

Eroul celor de la Chelsea, din acea partidă, fundaşul stânga Wayne Bridge, a fost cel care a povestit ce s-a întâmplat la finalul partidei cu Arsenal şi cum s-au ales cu o primă dublă.

Iniţial, fiecare jucător al lui Chelsea ar fi primit 25.000 de lire sterline pentru acea victorie, încântat de succes şi provocat de Adrian Mutu, Roman Abramovich a dublat miza - la 50.000 de lire sterline.

Nu înscriu des, iar în vestiar atmosfera a fost una de necrezut. A venit Roman Abramovich, toată lumea sărea de bucurie. Adrian Mutu a strigat: `Bonus dublu, bonus dublu`, iar Roman a dat din cap şi a zis: `Aşa să fie`.

Bonus dublu. Crede-mă, bonusurile noastre erau deja destul de mari. Nu aveam nevoie, dar el a făcut-o. Incredibil, dar a făcut-o”, a povestit Wayne Bridge, pentru ”The Sun”.

UEFA nu reglementează bonusurile de performanţă, aşa că îşi pot ajusta primele în funcţie de preferinţe, de bugete, mai ales în Liga Campionilor.

Adrian Mutu a evoluat pentru Chelsea între 2003 şi 2005, timp în care a adunat 38 de meciuri, 10 goluri şi 6 pase de gol. Progresul lui s-a oprit în urma scandalului ”Cocaina”, care i-a adus o suspendare de nouă luni. Apoi, Chelsea l-a pus pe liber.

Afla mai multe despre: adrian mutuchelseaarsenalroman abramovich 

viewscnt
Articole similare