Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roman Abramovich nu a uitat să facă transferuri de milioane. Lovitură de teatru! Un super jucător de la Barca, aproape de Chelsea!

Roman Abramovich nu a uitat să facă transferuri de milioane. Lovitură de teatru! Un super jucător de la Barca, aproape de Chelsea!galerie foto

Chelsea

Comentarii

Marc-Andre ter Stegen (28 de ani), portarul şi unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe Camp Nou, se gândeşte să plece de la gruparea blaugrana în sezonul următor.

Conform presei din Anglia, Chelsea este dispusă să-l transfere pe internaţionalul german. În tranzacţie ar putea intra şi Kepa Arrizabalaga, portarul pentru care londonezii au plătit nu mai puţin de 80 de milioane de euro.

Daily Express notează că Chelsea are şi varianta de a plăti clauza de reziliere a portarului german, o clauză cifrată la 180 de milioane de euro. Informaţia că Chelsea l-ar dori pe Marc-Andre ter Stegen a fost confirmată şi de Radio Catalunya, care notează că portarul ar fi şi el interesat de o plecare de pe Camp Nou, dacă situaţia sa nu se va schimba.

După înfrângerea din El Clasico, Ter Stegen ar dubii dacă va mai rămâne sau nu la FC Barcelona şi din sezonul următor. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Lluis Canut, în emisiunea El Club de la Mitjanit de la Radio Catalunya.

Lluis Canut a spus că recent un alt coleg de a-l său s-a întâlnit cu portarul neamţ pentru a-i propune să scrie o carte despre perioada sa de la FC Barcelona, dar goalkeeperul a spus că nu ştie sigur dacă va mai fi pe Camp Nou şi în sezonul viitor. Una dintre posibilele sale destinaţii devine Chelsea, gruparea patronată de miliardarul Roman Abramovich.

Afla mai multe despre: marc-andre ter stegenroman abramovichchelseabarcelona 

viewscnt
Articole similare