Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românca Florentina Olar-Spânu, căpitanul echipei Fortuna Hjørring, încă un titlu în Danemarca

Românca Florentina Olar-Spânu, căpitanul echipei Fortuna Hjørring, încă un titlu în Danemarca

Fotbal

Comentarii

Echipa feminină de fotbal Fortuna Hjørring a cucerit în acest week-end un nou titlu de campioană, al zecelea titlu din istoria deja celebrului club danez.

FRF scrie că în ultima rundă a play-off-ului 3F Ligaen Women, prima ligă feminină a fotbalului din Danemarca, Fortuna Hjørring a trecut, scor 4-1, de marea ei rivală Brøndby IF, campioana en-titre. Fortuna a încheiat sezonul cu 37 de puncte adunate în cele zece runde ale play-off-ului contabilizând nouă victorii şi o înfrângere. Fortuna cucerise ultima oară titlul de campioană în 2016.

Românca Florentina Olar-Spânu, căpitanul echipei Fortuna Hjørring, a bifat câteva minute şi în această ultimă confruntare. Considerată cea mai bună jucătoare din istoria fotbalului feminin din România, declarată de danezi drept cea mai bună jucătoare din 3F Ligaen Women din ultimii ani, Florentina Olar-Spânu încheie poate cel mai important an din viaţa sa. Sezonul 2017-2018 nu i-a adus doar titlul de campioană în Danemarca, ci şi statutul de mamă! Florentina a născut primul său copil, motiv pentru care a bifat doar cinci meciuri în actuala stagiune.

La festivitatea de premiere, care a urmat  după partida cu Brøndby IF, Florentina Olar-Spânu a fost însoţită de bebeluşul său! În vârstă de 32 de ani, Florentina va evolua pentru a zecea oară consecutiv în UEFA Women's Champions League!

Afla mai multe despre: fortuna hjørringdanemarcaflorentina olar-spânu 

viewscnt
Articole similare