Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România a pierdut la limită cu Germania. Replica amuzantă a lui Bogdan Cosmescu: ”Dacă marcam în minutul 83, ne dădeau gol în minutul 85!”

România a pierdut la limită cu Germania. Replica amuzantă a lui Bogdan Cosmescu: ”Dacă marcam în minutul 83, ne dădeau gol în minutul 85!”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

La finalul partidei, la Sport Report, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au tras primele concluzii după meciul cu Germania.

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a găsit în urma acestui rezultat şi părţi pozitive: ”Una e să pierzi cu 4 sau 5-0, una e să pierzi aşa. E un rezultat care îţi poate da încredere pentru că se poate construi pe el. Au fost şi detalii care m-au surprins. Să joci cu doi jucători, număr 8, e riscant cu Germania. Bine, noi ne-am pus în terenul nostru în prima repriză şi am încercat să jucăm în spatele lor. Dar de ce nu am băgat şi în dreapta un jucător cu viteză. Niţă a fost de depare numărul 1 astăzi” a explicat Basarab Panduru, imediat după meci.

”Sunt mult mai buni ca noi, trebuie să fim realişti. Noi puteam să dăm golul egalizator doar pe final pentru că dacă dădeam în 83, ne dădeau în 85 golul doi. Nu i-am întrebuinţat deloc pe nemţi” a fost replica plină de umor a jurnalistului Bogdan Cosmescu. 

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Gnabry a marcat singurul gol al meciului.

Afla mai multe despre: cosmescupanduru 

viewscnt
Articole similare