Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România a ratat calificarea în faza finală a Billie Jean King Cup! Prisăcariu, scor umilitor în faţa liderul mondial Iga Swiatek în 47 de minute

România a ratat calificarea în faza finală a Billie Jean King Cup! Prisăcariu, scor umilitor în faţa liderul mondial Iga Swiatek în 47 de minute

Tenis

Comentarii

Echipa României este condusă cu 3-0 de Polonia şi a ratat calificarea în faza finală a Billie Jean King Cup. În primul meci al zilei de sâmbătă, Andreea Prisăcariu, locul 324 mondial, a fost învinsă de liderul mondial Iga Swiatek, scor 6-0,6-0, în 47 de minute.

România, condusă de Polonia, scor 3-0, a ratat calificarea în faza finală a Billie Jean King Cup

Vineri, în primul meci, Irina Begu, locul 63 WTA, a fost învinsă de Magda Linette, numărul 58 mondial, scor 6-1, 4-6, 6-2, într-o oră şi 54 de minute.

În al doilea meci, Mihaela Buzărnescu, locul 123 WTA, a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 6-1, 6-0, în 55 de minute.

Irina Camelia Begu nu a putut juca în primul meci al zilei a doua a întâlnirii din Calificările Billie Jean King Cup de la Radom, Polonia, şi a fost înlocuită de Andreea Prisăcariu.

Sâmbătă ar urma să se mai joace meciurile Mihaela Buzărnescu - Magda Linette, precum şi partida de dublu Magdalena Frech / Alicija Rosolska - Andreea Mitu / Andreea Prisacariu.

Polonia va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 formaţii din lume.

România va juca un baraj de rămânere în Grupa Mondială.

Afla mai multe despre: billie jean king cup 

viewscnt
Articole similare