Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România – Bosnia şi Herţegovina se joacă cu casa închisă! Anunţul făcut de FRF

România – Bosnia şi Herţegovina se joacă cu casa închisă! Anunţul făcut de FRF

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciul de luni al primei reprezentative cu Bosnia şi Herţegovina, programat la ora 21.45, pe Stadionul Giuleşti, în ultima etapă a Ligii Naţiunilor, se va disputa cu casa închisă.

Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

România – Bosnia şi Herţegovina se joacă cu casa închisă! Anunţul făcut de FRF

“Toate biletele scoase la vânzare pentru partida cu Bosnia şi Herţegovina de luni, de pe stadionul Giuleşti, au fost vândute online. Jucăm cu casa închisă ultima partidă din UEFA Nations League 2022-23! Mulţumim tuturor suporterilor! Luptăm împreună!”, este mesajul postat duminică de FRF.

Preţul unui tichet a fost de 25 de lei la peluze şi 60 de lei la tribune.

În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. Echipa României ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei, cu şanse mari de a retrograda.

În ultima etapă din grupă, România întâlneşte liderul Bosnia şi are nevoie de un rezultat mai bun decât al Finlandei, care se deplasează în Muntenegru, pentru a nu retrograda în Liga C. 

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

Afla mai multe despre: românia-bosnia-liga naţiunilor-frf 

viewscnt
Articole similare