Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, FCSB! Roş-albaştrii au 10 jucători convocaţi la echipele naţionale pentru meciurile programate în următoarea săptămână

România, FCSB! Roş-albaştrii au 10 jucători convocaţi la echipele naţionale pentru meciurile programate în următoarea săptămână
Comentarii

FCSB şi Viitorul sunt echipele din Liga 1 care dau cei mai mulţi jucători la echipele naţionale ale României pentru meciurile programate în următoarea săptămână.

Şase dintre cei zece stelişti au fost chemaţi chiar la prima reprezentativă de Cosmin Contra. România are meci pe 9 noiembrie, la Cluj-Napoca, împotriva Turciei, iar pe 14 noiembrie va juca la Bucureşti cu Olanda. 

La reprezentativa de tineret sunt convocaţi alţi trei stelişti. Echipa lui Isăilă are două meciuri extrem de importante în campia de calificare pentru EURO 2019, cu Portugalia şi Ţara Galilor. 

Andrei Vlad a fost chemat la naţionala U19, care participă în această perioadă la turneul de calificare pentru EURO 2018. Viitorul are tot zece jucători, însă opt între ei participă la acţiunile echipelor de tineret şi juniori. 

 

PRIMA REPREZENTATIVĂ
Florin Niţă, Mihai Bălaşa, Mihai Pintilii, Constantin Budescu, Florin Tănase, Denis Alibec

REPREZENTATIVA U21
Dennis Man, Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu

REPREZENTATIVA U19
Andrei Vlad

Afla mai multe despre: fcsbromaniaechipa nationalaconvocari 

viewscnt
Articole similare