Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, locul 10 european la sabie feminin

România, locul 10 european la sabie feminin

Alte sporturi

Comentarii

Echipa României, formată din Tania Luţea, Sabina Martiş, Maria Matei şi Ilinca Pantiş, s-a clasat pe locul 10 la sabie femin, la Campionatul European de seniori, în Antalya.

România a avut Turcia ca adversar în optimile de finală ale concursului de miercuri. Meciul a fost unul echilibrat, în care fiecare echipă a avut momente de dominare şi căderi.

Tricolorele au condus cu 5-2 şi 15-13 şi au revenit de la 22-25 la 30-28 după victoria Ilincăi Pantiş la Iryna Shchukla (8-3).Însă deşi au condus cu 40-37 după ultimul releu, româncele au pierdut meciul la doar două tuşe, 43-45 şi au intrat în turneul pentru locurile 9-16.

Aici, România a învins Marea Britanie cu 45-25 după un meci fără istoric şi a înfruntat Polonia pentru locul 9. Româncele au început bine, dar au cedat iniţiativa şi polonezele au controlat întâlnirea. Deşi Ilinca Pantiş a avut iarăşi o victorie care a readus România în joc (13-5 cu Sylwia Matuszak), însă româncele au cedat cu 40-45 şi, la final, au terminat pe poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: romaniasabiecampionatul european 

viewscnt
Articole similare