You are here:

România, peste tot acasă! ”Zidul Galben” va fi la datorie în Cipru. Câţi fani români vor fi la meci

România, peste tot acasă! ”Zidul Galben” va fi la datorie în Cipru. Câţi fani români vor fi la meci

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României îşi continuă parcursul din Nations League. După două victorii în primele două partide, tricolorii vor avea parte de două deplasări în care pornesc favoriţi, cu Cipru, la Larnaca, şi cu Lituania, la Kaunas.

Pentru început, România va juca cu Cipru, sâmbătă, pe 12 octombrie, într-o partidă ce se va disputa probabil cu casa închisă, asta datorită suporterilor români.

În total, organizatorii au pus la dispoziţie 6.500 de bilete, dintre care s-au vândut 2.528 au fost achiziţionate până la acest moment de fanii noştri.

Conform comunicatului postat de Federaţia Română de Fotbal, numărul de bilete va fi suplimentat în cazul în care va mai exista cerere din partea românilor.

Astfel, fără îndoială, stadionul va fi ocupat în proporţie de peste 50% de fanii naţionalei noastre, iar fondul sonor va fi dominat de ”Zidul Galben”.

România, peste tot acasă! ”Zidul Galben” va fi la datorie în Cipru

 ”Vom fi cel puţin 2.528 de români pe arena din Larnaca după ce s-au vândut şi cele 1.000 de bilete puse în vânzare luni! Mulţumim tuturor pentru susţinerea incredibilă!

În eventualitatea în care va exista cerere, Federaţia Cipriotă de Fotbal va mai suplimenta ocazional biletele. Aşa că, cei care nu au prins bilet sunt rugaţi să verifice constant site-ul bilete.frf.ro pentru a procura tichet la meciul din 12 octombrie!”, se arată în comunicatul postat de Federaţia Română de Fotbal.

 

Afla mai multe despre: româniaechipa naţionalăciprunations league 

viewscnt
Articole similare