Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Suedia. Cum facem profit din al doilea amical

România - Suedia. Cum facem profit din al doilea amical

Pariuri sportive

Comentarii

România - Suedia. Naţionala lui Cosmin Contra a reuşit să câştige amicalul cu Israel, totul după un gol excelent reuşit de starul celor de la Sparta Praga, Nicuşor Stanciu.

România - Suedia

Cosmin Contra a reuşit să înceapă cu dreptul anul 2018, câştigând cu 2-1 deplasarea din Israel. Partida nu a fost deloc simplă, iar în minutul 60 gazdele conduceau cu 1-0 după reuşita lui Hemed. Antrenorul nostru a schimbat imediat şi i-a introdus pe Chipciu, Stanciu şi Mitriţă. Stanciu a avut nevoie de doar trei minute pentru a înscrie un super-gol, cu un şut de la aproximativ 30 de metri. Finalul a adus victoria, Ţucudean înscriind primul gol pentru naţională dintr-o pasă genială primită de la Mitriţă. Tot la capitolul premiere se poate nota şi titularizarea lui Niţă în poarta României.

De partea cealaltă, Suedia se pregăteşte pentru Campionatul Mondial din Rusia, unde a ajuns după ce a oferit cea mai mare surpriză din play-off, eliminarea Italiei. Urmaşii lui Zlatan Ibrahimovic au mai jucat un meci amical sâmbătă, când au fost învinşi pe teren propriu de Chile, scor 1-2. Atunci, au marcat pentru nordici Toivonen, respectiv Vidal şi Bolados pentru sud-americani. Acum, suedezii vor să obţină un rezultat bun din amicalul cu România, mai ales că nici în meciul cu Chine nu au jucat prost.

România - Suedia

România şi Suedia s-au mai întâlnit până acum de trei ori, iar amintirile nu sunt tocmai plăcute pentru tricolori. În primele două partide, din 1982 şi 1983, România s-a impus cu 2-0 acasă, respectiv 1-0 în deplasare. Cel ami trist meci este cel din 1994, de la Campionatul Mondial, unde am fost învinşi şi eliminaţi în sferturile de finală. Acum însă este un meci amical, aşa că ne aşteptăm la goluri multe şi testare de jucători.

Pronostc: Peste 2,5 goluri @ 2.35

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalromâniasuedia 

viewscnt
Articole similare