Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România U21, în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2025. Ce adversare pot avea tricolorii

România U21, în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2025. Ce adversare pot avea tricoloriigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională Under 21 a României îşi va afla joi,adversarii din preliminariile Campionatului European 2025, găzduit de Slovacia. Tragerea la sorţi are loc la sediul UEFA de la Nyon, cu începere de la ora 10:00.

Selecţionata de tineret a România va fi în urna 1 valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO U21 2025, turneu ce va fi găzduit de Slovacia.

PROCEDURA TRAGERII LA SORŢI

53 din cele 55 de asociaţii membre UEFA s-au înscris în competiţie.

Liechtenstein nu a înscris o echipă pentru această competiţie, iar Rusia este suspendată până la o nouă notificare în urma deciziei Comitetului Executiv al UEFA din 28 februarie 2022, care a fost confirmată în continuare de Curtea de Arbitraj pentru Sport la 15 iulie 2022.

Gazda EURO U21 2025 – Slovacia – se califică direct la turneul final şi nu va face parte din urnele de la tragerea la sorţi.

Prin urmare, 52 de asociaţii membre UEFA se vor afla în urne.

Extragerea va începe cu formaţiile din urna a 6-a valorică şi se va încheia cu cele din urna 1. 

Următoarele echipe nu se pot afla în aceeaşi grupă din motive geo-politice:

Armenia - Azerbaidjan

Belarus – Ucraina

Gibraltar – Spania

Kosovo – Bosnia şi Herţegovina

Kosovo – Serbia.

Afla mai multe despre: romania u21 

viewscnt
Articole similare