You are here:

România U21 - Muntenegru U21 1-0, în preliminariile pentru EURO 2025. Victorie pentru tricolori! Louis Munteanu a dat lovitura

România U21 - Muntenegru U21 1-0, în preliminariile pentru EURO 2025. Victorie pentru tricolori! Louis Munteanu a dat lovitura
Comentarii

România U21 primeşte vizita selecţionatei U21 a statului Muntenegru. "Tricolorii" U21 pot face un pas important spre calificarea la EURO 2025.

România U21 - Muntenegru U21 1-0 (min 8 Louis Munteanu)

Echipele de start:

  • România U21 (4-3-3): Sava - Strata, Ignat, Dănuleasă, Barza - Corbu, Perianu, Grameni - Bani, L. Munteanu, I. Stoica
  • Selecţioner: Daniel Pancu
  • Muntenegru U21 (3-5-2): Ivezic - Kujovic, Franeta, Gasevic - Janjic, Adzic, Radulovic, Bakic, Golubovic - Mugosa, Djukanovic
  • Selecţioner: Nikola Rakojevic

Min 90+5: Final de meci. Victorie pentru România!

Min 74: Ocazie România! Ianis Stoica şutează de la marginea careului. Scorul rămâne 1-0.

Min 46: Schimbări România: Oteliţă şi Baiaram intră îi înlocuiesc pe Ahmed Bani şi Tony Strata!

Min 45+3: Pauză!

Min 45+1: Curg ocaziile pentru România. Grameni şutează pe lângă poartă. 

Min 25: Ocazie România! Şutul lui Ianis Stoica trece peste poartă! 

Min 8: GOOOOOOOL! Louis Munteanu a deschis scorul din pasa lui Bani.

Min 4: Ocazie România! Ianis Stoica şutează periculos de la distanţă.

Min 1: A început partida!

Selecţionata lui Daniel Pancu va avea parte de o partidă dificilă în compania selecţionatei muntenegrene. România U21 este pe locul doi, cu 13 puncte după şase mecirui, înaintea duelului care se va disputa la Târgovişte.

România va fi nevoită să obţină o victorie pentru a se apropia de o calificare la turneul final din 2025 găzduit de Slovacia. Cele trei echipe de pe locul doi cu cel mai bun punctaj vor obţine calificarea automată la turneul final din Slovacia, competiţie care se va desfăşura în luna iunie a anului viitor.

În ultimul meci, selecţionata lui Daniel Pancu s-a impus la limită, în deplasarea din Armenia. Cristi Mihai, tânărul mijlocaş al celor de la UTA Arad, a înscris în minutul 89 al ultimei partide disputate de naţionala U21 a României.

În clasamentul echipelor de pe locul doi, România se situează pe ultimul loc, cu şapte puncte, în condiţiile în care rezultatele înregistrate împotriva echipei aflate pe ultimul loc, într-o grupă de şase echipe, nu sunt luate în acest calcul.

Cele şase echipe de pe locul doi care nu vor obţine calificarea directă vor disputa un baraj, în luna noiembrie a acestui an, pentru ultimele trei locuri la turneul final din Slovacia. După meciul cu Muntenegru de pe teren propriu, România U21 se va deplasa în Finlanda, pentru duelul împotriva unei contracandidate la primele poziţii ale clasamentului din grupa E. Clasarea pe prima poziţie reprezintă calificarea directă la EURO 2025. 

Clasamentul grupei E: 

  • Elveţia U21 - 14p
  • România U21 - 13p
  • Finlanda U21 - 10p
  • Albania U21 - 10p 
  • Muntenegru U21 - 7p
  • Armenia U21 - 2p

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u21daniel pancumuntenegruromaniaeuro 2025 

viewscnt
Articole similare