You are here:

România U21, zero pe linie la EURO! Meme: ”Dacă fotbalul se juca cu 10 portari eram campioni mondiali” | EXCLUSIV

România U21, zero pe linie la EURO! Meme: ”Dacă fotbalul se juca cu 10 portari eram campioni mondiali” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. Tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

România a jucat ofensiv în prima repriză, însă fără să pună în pericol mare poarta oaspeţilor, deşi Louis Munteanu şi Petrila l-au încercat pe goalkeeperul ucrainean. A urmat parada lui Târnovanu din minutul 11, la şutul lui Kaschchuk.

Acelaşi jucător a scăpat singur cu Târnovan, dar nu l-a putu învinge pe român în minutul 24, iar în minutul 37 Kaschchuk a primit în careu şi, din nou singur cu portarul, a tras pe lângă poartă. România a avut prima ocazie mare în minutul 43, la şutul lui Markovic, din  întoarcere, dar Trubin a respins în corner.

Repriza secundă a partidei de pe Stadionul Ghencea, a început cu oaspeţii în atac. Ucraina a avut o bară în minutul 56, când Sikan a reluat din apropiere în transversală. Tricolorii mici au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Dragoş Albu, dar ucrainenii au ratat din nou la şutul lui Vanat, respins de Târnovanu, din minutul 85. Octavian Popescu a încercat un şut de la distanţă în minutul 88, însă golul a căzut în poarta României.

România U21, zero pe linie la EURO! Meme: ”Dacă fotbalul se juca cu 10 portari eram campioni mondiali” | EXCLUSIV

La o pătrundere pe partea stângă, Victor Dican a deviat balonul în plasă, învingându-l pe Târnovanu, în minutul 89. Eliminarea lui Vanat din minutul 90 nu a adus însă nimic pentru tricolori, care părăsesc terenul învinşi, scor 0-1, şi cu zero puncte după două meciuri. Ucraina a meritat victoria, pentru că a dominat partida, iar România joacă ultimul meci în compania Croaţiei, marţi.

MM Stoica a urmărit partida şi a făcut haz de necaz de situaţia tricolorilor. 

”N-am reuşit să dejucăm acţiunea lor în ultimii 30 de metri. Atâtea pase filtrante nici spaniolii n au reuşit cu noi. A apărat Târnovanu extraordinar. La seniori şi tineret avem portari, dar în rest nu avem. Dacă fotbalul se juca cu 10 portari şi un jucător de câmp eram campioni mondiali. Şi cu un egal eram eliminaţi. E adevărat că am început mai bine, dar mai departe... câte ocazii au putut avea ucrainienii... E o echipă bună. 

Am văzut Ucraina cu Croaţia. Păreau buni. Am fost peste ce am jucat cu Spania? Nimeni nu poate da răspunsul. Nu cred că Ucraina este la nivelul Spaniei. 

Este un mister ( n.r. cum joacă Ucraina în condiţiile războiului). Nu vreau să spun o mare prostie, dar este foarte posibil ca situaţia îi determine să se prezinte cu un spirit de luptă ieşit din comun. Joacă fotbal şi noi nu jucăm”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Echipele care au evoluat: 

  • ROMÂNIA: Târnovanu – Pantea, Racoviţan, Dican, Ţicu – Screciu-cpt. (Cîmpanu 82), Lixandru (Vlad Pop 82) – Işfan, L. Munteanu (57 Dragoş Albu), Petrila (Octavian Popescu 57) – Markovic (Bîrligea 68). SELECŢIONER: Emil Săndoi
  • UCRAINA: Trubin – Sych, Batahov, Talovierov, Vivcharenko – Bondarenko-cpt. (Ocheretko 86), Brazhko (Zhelizko 86) – Kaschchuk (Viunnyk 77), Sudakov, Kryskiv (Braharu 68) – Sikan (Vanat 68). SELECŢIONER: Ruslan Rotan

Afla mai multe despre: românia u21ucraina u21mm stoicaeuro 

viewscnt
Articole similare