Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar pleacă de la Lecce, scriu italienii. Cele trei cluburi care vor să-l transfere pe fundaşul român

Romario Benzar pleacă de la Lecce, scriu italienii. Cele trei cluburi care vor să-l transfere pe fundaşul român

Stranieri

Comentarii

Aventura lui Romario Benzar la Lecce s-a încheiat, scriu italienii. Fundaşul de 27 de ani ar putea fi împrumutat în Serie B, unde trei echipe sunt interesate.

Romario Benzar a fost transferat de Lecce în vara care a trecut, când a plătit FCSB-ului două milioane de euro. A fost atunci prezentat ca o adevărată lovitură, mai ales că Benzar era jucător în naţionala României. Însă entuziasmul italienilor a pierit odată cu trecerea timpului. Benzar n-a convins şi a acumulat doar 155 de minute.

Site-ul seriebnews.com scrie că antrenorul Fabio Liverani a avut îndoieli în privinţa lui Benzar încă de la primele antrenamente. Principalul reproş pe care fundaşul dreapta l-a primit a fost că are carenţe mari pe faza defensivă. Drept urmare, cel mai probabil, Benzar va pleca în această iarnă. Rămâne însă de văzut dacă va fi cedat definitiv sau sub formă de împrumut.

Pentru a doua variantă, site-ul seriebnews.com scrie că trei echipe din Serie B sunt interesate: Pescara, Veneţia şi Cremonese. Interesant este că la Cremonese ar fi concurent pe post cu un alt român, Vasile Mogoş, cel care a fost introdus de Cosmin Contra în circuitul naţionalei României.

Afla mai multe despre: romario benzar 

viewscnt
Articole similare