Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar şi-a aflat pedeapsa! Cât va sta pe bară fundaşul Viitorului după meciul cu Hermannstadt

Romario Benzar şi-a aflat pedeapsa! Cât va sta pe bară fundaşul Viitorului după meciul cu Hermannstadt

Superliga

Comentarii

Jucătorul echipei FC Viitorul, Romario Benzar, a fost suspendat un meci de Comisia de Disciplină a FRF şi penalizat cu 740 de lei, după eliminarea de la meciul cu FC Hermannstadt, din Liga I.

Suspendarea lşui Romario Benzar a fost stabilită, după ce acesta a fost trimis la vestiare în minutul 90+2 al partidei cu Hermannstadt. Funaşul dreapta a văzut un al doilea galben pentru un fault dur şi va sta pe tuşă o etapă, fiind nevoit să achite şi o penalizare de 740 de lei.

Romario Benzar şi-a aflat pedeapsa!

"AFC Hermannstadt vs. FC Viitorul Constanţa – Eliminare Romario Benzar (Viitorul) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei", informa lpf.ro.

De asemenea, delegatul echipei FC Hermannstadt, Sorin Boiangiu, a primit o suspendare de o lună şi o penalitate sportivă de 640 de lei, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, când acesta a fost eliminat.

”AFC Hermannstadt vs. CS Gaz Metan Mediaş – Eliminare Sorin Boiangiu (delegat FC Hermannstadt) – În baza art. 53 din RD, se sancţionează dl. Sorin Boiangiu cu suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 640 lei”, mai anunţa LPF.

Afla mai multe despre: liga 1suspendări liga 1romario benzarsuspendare benzar 

viewscnt
Articole similare