Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul lui Ousmane Dembele! Ce se va întâmpla cu jucătorul francez

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul lui Ousmane Dembele! Ce se va întâmpla cu jucătorul francez

FC Barcelona

Comentarii

Dembele (24 de ani) este aproape să revină după o accidentare care l-a ţinut departe de teren 4 luni.

Totuşi, contractul francezului expiră la sfârşitul acestui sezon, iar cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere. Chiar dacă fotbalistul de atac francez nu a dat randamentul aşteptat după transferul de la Dortmund, Barcelona doreşte să îi prelungească înţelegerea. Ronald Koeman a recunoscut acest lucru, iar antrenorul olandez a mai dezvăluit că Barcelona nu are o soluţie de rezervă, dacă cumva francezul va refuza oferta catalanilor. 

”Obiectivul nostru este să îi reînnoim contractul!”

”Lucrul cel mai important este că vrem ca el să rămână. Obiectivul nostru este să îi reînnoim contractul, trebuie să stabilim la nivel de club care este pasul următor potrivit. Totuşi, încă nu am vorbit despre care va fi strategia noastră în caz că nu va dori să semneze prelungirea”, a spus Koeman, potrivit Football Espana.

Barcelona a trebuit să improvizeze, deoarece singura extremă drepta din echipă este tânărul Yusuf Demir, care nu a fost încă titular pe Camp Nou. Pentru postul de aripă dreapta, Koeman i-a utilzat pe Dest, fundaş dreapta de meserie, dar şi pe brazilianul Countinho. 

Barcelona ar putea să mizeze în curând pe Dembele. Potrivit publicaţiei spaniole Sport, fotbalistul catalanilor a început să se antreneze cu grupul şi a intrat în ultima săptămână de recuperare. 

Ousmane Dembele a fost supus unei intervenţii chirurgicale în Finlanda, iar Barca aşteaptă rezultatele medicilor să vadă dacă fotbalistul francez va primi undă verde pentru a juca din nou.  El ar putea să evolueze în partida din campionat cu Alaves. 

Afla mai multe despre: barcelona-dembele-koeman 

viewscnt
Articole similare