Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul său după umilinţa cu Benfica! ”Mă simt susţinut de jucători! De cei din club? Nu ştiu!” Cum a comentat ultima înfrângere a echipei sale

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul său după umilinţa cu Benfica! ”Mă simt susţinut de jucători! De cei din club? Nu ştiu!” Cum a comentat ultima înfrângere a echipei sale
Comentarii

Barcelona a fost umilită pe Estadio Da Luz, scor 0-3, contra Benficăi, într-o partidă din grupa F din UEFA Champions League.

Meciul a început dezastruos pentru catalani, iar Benfica a deschis scorul după doar 3 minute prin Darwin Nunez, care a trimis mingea în poartă la colţul scurt. În minutul 69, după o respingere a lui Ter Stegen, Rafa Silva a trimis mingea în poartă, iar acelaşi Nunez a închis tabela în minutul 79, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. 

Mai mult decât atât, în minutul 87 Eric Garcia a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, iar Barca a încheiat meciul fără şut pe spaţiul porţii. După două meciuri, Barcelona nu a reuşit să acumuleze niciun punct în grupa F şi are golaveraj 0-6. Etapa următoare din Champions League, catalanii vor juca cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. 

Chiar dacă echipa lui a pierdut la scor de neprezentare, antrenorul olandez susţine că Barca ar fi putut juca mai bine. 

”Mă simt susţinut de jucători! De cei din club? Nu ştiu!”

”Cred că echipa a jucat bine, până să primim 2 goluri. Diferenţa a fost că nu am reuşit să marcăm. Am avut patru ocazii clare de a marca, iar asta schimbă soarta unui meci. Mă simt susţinut de jucători, de atitudinea lor. De cei din club? Nu ştiu. Nu putem compara Barcelona cu echipa de acum câţiva ani. Pentru mine este limpede.

Am avut noroc că Pique nu a primit al doilea cartonaş galben. L-am schimbat pentru că Frenkie de Jong are un control mai bun al mingii faţă de Gerard. La final, vinovat este antrenorul. În multe momente, am avut o abordare bună, am fost superiori, dar de la 0-2 am avut probleme. Am fost inferiori doar la capitolul eficienţă”, a declarat antrenorul olandez, potrivit Mundo Deportivo. 

Afla mai multe despre: barcelona-koeman-banefica 

viewscnt
Articole similare