Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman, OUT de la Barca! Laporta s-a înfuriat: noul antrenor a acceptat propunerea

Ronald Koeman, OUT de la Barca! Laporta s-a înfuriat: noul antrenor a acceptat propunerea

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman va pleca de la Barcelona. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, i-a dat ultimatum lui Koeman şi, dacă echipa nu se califică în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, olandezul va fi îndepărtat. Xavi (41 de ani) e favoritul lui Laporta pentru preluarea băncii tehnice, dacă Ronald Koeman va pleca.

Ronald Koeman, OUT de la Barca! Laporta s-a înfuriat: noul antrenor a acceptat propunerea

Înfrângerea din El Clasico i-a pus capac lui Ronald Koemna la FC Barcelona. Rezultatele slabe din ultimul timp l-au înfuriat pe Joan Laporta. Deşi preşedintele catalanilor şi-a arătat public sprijinul faţă de antrenor în urmă cu ceva timp, ultimele rezultate, cumulate cu înfrângerea în faţa marii rivale, l-au făcut să se răzgândească în privinţa antrenorului.

Potrivit jurnalistului Oriol Domenech de la Catalunya Radio, Laporta a decis că dacă Barcelona nu se va califica în fazele eliminatorii din Liga Campionilor, atunci Koeman va fi dat afară. Barcelona va trebui să-i plătească lui Ronald Koeman compensaţii de 12 milioane de euro în cazul în care e demis înainte de expirarea contractului. Catalanii se află într-o situaţie grea în grupa din UCL, cu o singură victorie în trei meciuri şi un singur gol marcat, nesiguri de prezenţa măcar în optimile de finală.

În Ligă, Barcelon a fost umilită de Bayern şi Benfica (0-3 cu ambele) şi a câştigat greu, cu 1-0, împotriva lui Dinamo Kiev.

Ronald Koeman, OUT de la Barca! Laporta a vorbit cu Xavi, viitorul antrenor

Încă de când a fost instalat ca preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta i-a căutat un înlocuitor lui Ronald Koeman. Situaţia financiară l-a făcut să-i fie extrem de greu să găsească antrenorul perfect. Totuşi, Laporta a avut discuţii cu mai mulţi candidaţi pentru înlocuirea sa, favoritul său fiind în prezent Xavi Hernandez, fostul fotbalist legendar de pe Camp Nou. În prezent, Xavi antrenează la Al Sadd, în Qatar, dar e tentat să vină la FC Barcelona.

Laporta şi Xavi au discutat telefonic şi, potrivit presei spaniole, fostul fotbalist i-a transmis preşedintelui că va accepta o eventuala propunere de a veni să pregătească echipa catalană.

Afla mai multe despre: xavibarcelonaantrenorronald koemanlaporta 

viewscnt
Articole similare