You are here:

Ronald Koeman "răsuceşte cuţitul în rană", înainte de sfertul Olanda - Turcia: "Meciul cu România a fost bun pentru moralul nostru!"

Ronald Koeman "răsuceşte cuţitul în rană", înainte de sfertul Olanda - Turcia: "Meciul cu România a fost bun pentru moralul nostru!"

EURO

Comentarii

Ronald Koeman, selecţionerul naţionalei Olandei, a vorbit înaintea meciului Olanda - Turcia, din sferturile de finală ale EURO 2024, şi a "răsucit cuţitul în rană" pentru tricolorii, pe care batavii i-au eliminat în urma unei victorii cu 3-0.

Naţionala Olandei a progresat în sferturile de finală la EURO 2024. A învins România fără drept de apel, 3-0 la Munchen, şi se va duela cu Turcia pentru un loc în semifinalele Campionatului European, iar Ronald Koeman şi-a adus aminte de meciul contra tricolorilor.

Ce a declarat Ronald Koeman despre meciul România - Olanda 0-3, la câteva zile după partidă

Selecţionerul Olandei, Koeman, a declarat că Depay, Van Dijk şi compania şi-au refăcut moralul în meciul contra României şi sunt gata să se bată pentru un loc în careul de aşi la EURO 2024, în partida contra Turciei.

"Cum ne-am pregătit pentru sferturile de finală? În mare măsură ne-am concentrat la propriul nostru joc. La fel ca românii, turcii vor aborda această partidă jucând cu inima. Sunt foarte entuziaşti, buni cu mingea la picior, însă ştim că la un anumit moment vor lăsa spaţii şi va trebui să profităm de ele. Va trebui să facem din nou un meci bun.

Jucăm pentru un loc în semifinale, iar asta nu se întâmplă prea des. Ne dăm seama că nu va fi uşor să câştigăm, însă, după o zi slabă contra Austriei, meciul cu România a fost bun pentru moralul nostru", a spus Ronald Koeman.

Afla mai multe despre: ronald koemanromani olandaromaniaolandaeuro 2024olanda turcia 

viewscnt
Articole similare