You are here:

Ronaldinho, din nou pe teren. A jucat fotbal în 9, un mod de joc revoluţionar

Ronaldinho, din nou pe teren. A jucat fotbal în 9, un mod de joc revoluţionar
Comentarii

Fostul internaţional brazilian Ronaldinho a disputat primul meci, în Liga Monumental din Venezuela, un turneu de fotbal în 9, căruia i s-a alăturat în calitate de jucător al echipei Forum Jet, învingătoare în faţa Vikingilor din Caraibe.

Meciul, cu cea mai mare asistenţă din această competiţie care a debutat în luna mai, a început cu o ovaţie din partea publicului şi a jucătorilor echipei rivale.

Fiecare partidă din acest turneu este împărţită în trei reprize distincte a câte 20 de de minute. Prima dintre ele s-a încheiat la egalitate, 1-1, însă Forum Jet le-a dominat pe următoarele două, obţinând victoria finală.

Competiţia se dispută pe o arenă de baseball, adaptată pentru fotbal, fără regula ofsaid-ului şi include un minut pe repriză în care golurile valorează dublu.

Regulamentul prevede, de asemenea, că golurile nu vor fi cumulate între reprize, astfel că victoria revine formaţiei care a câştigă două dintre cele trei reprize ale fiecărui meci, cu opţiunea de a se face departajarea la golaveraj sau prin penalty-uri executate de căpitanii de echipă.

Mai mult, pentru fiecare cinci faulturi comise de o echipă, formaţia adversară va putea adăuga un jucător în lotul său pe parcursul tuturor fazelor competiţiei, care se va încheia pe 30 iunie, fără să se cunoască valoarea premiului atribuit campioanei.

Afla mai multe despre: ronaldinho 

viewscnt
Articole similare