Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldinho îi ţine partea lui Messi, după ce starul lui PSG a ajuns unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai echipei. ”Va fi din nou cel mai bun din lume!”

Ronaldinho îi ţine partea lui Messi, după ce starul lui PSG a ajuns unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai echipei. ”Va fi din nou cel mai bun din lume!”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a ajuns unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti de la PSG.

Starul argentinian se află într-o formă foarte slabă şi nu se regăseşte deloc în cadrul echipei. Duminică, după meciul cu Bordeaux, Messi a fost huiduit de către fanii francezi, în contextul în care Balonul de Aur nu a putut să îşi ajute echipa în Champions League. PSG a fost eliminată de Real Madrid, după ce câştigase meciul tur cu 1-0. 

Totuşi, există şi voci din fotbalul mondial care îi ţin partea lui Messi.  Fostul lui coleg, brazilianul Ronaldinho, consideră că nimeni nu poate să se îndoiască de calităţile pe care starul argentinian le are. 

”Messi nu se află într-un moment grozav, dar pentru mine este greu să-l pui la îndoială pe Messi, după tot ce a făcut pentru fotbal. Sunt sigur că în curând va câştiga din nou trofee şi va fi iarăşi considerat cel mai bun din lume, ceea ce pentru mine nu a încetat să fie”, a spus Ronaldinho, într-o conferinţă de presă, la Ciudad de Mexico.

În acest sezon, Messi a jucat 27 de meciuri pentru PSG, a marcat 7 goluri, 5 dintre ele fiind în UEFA Champions League. De asemenea, el a oferit 11 pase decisive. 

Afla mai multe despre: messi-psg-ronaldinho 

viewscnt
Articole similare