Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldinho, sfat direct către Laporta! ”Mi-aş dori foarte mult ca el să vină la Barcelona!” Ce transfer le recomandă fostul Balon de Aur catalanilor

Ronaldinho, sfat direct către Laporta! ”Mi-aş dori foarte mult ca el să vină la Barcelona!” Ce transfer le recomandă fostul Balon de Aur catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Ronaldinho a scris istorie pe Camp Nou, iar acum, brazilianul a ajuns la 43 de ani şi a făcut o recomandare Barcelonei.

El a participat la evenimentul Metasoccer şi a vorbit despre actuala echipă a Barcelonei, care a arătat un joc bun de când Xavi a devenit antrenor.

Fostul campion mondial a dezvăluit că şi-ar dori foarte mult ca fotbalistul care evoluează în Premier League, Raphinha de la Leeds, să se transfere pe Camp Nou.

Jurnaliştii catalani au scris săptămânile trecute că Raphinha ar putea să fie un înlocuitor perfect pentru Dembele, în cazul în care francezul nu ar mai dori să continue pe Camp Nou. 

”Mi-aş dori foarte mult ca el să vină la Barcelona!”

”Mi-aş dori foarte mult ca Raphinha să vină la Barcelona. Îl cunosc foarte bine, are foarte multă calitate şi s-ar potrivi foarte bine fotbalului spaniol datorită caracteristicilor sale”, a spus Ronaldinho, citat de Sport.

De asemenea, brazilianul a vorbit şi despre situaţia actuală a lui Dembele. Francezul va rămâne liber de contract în această vară şi nu a ajuns până în acest moment la o înţelegere comună cu echipa catalanilor. 

”Barcelona este cel mai mare club din lume, foarte puţini au ocazia de a juca acolo. Barcelona este una dintre cele mai bune echipe în care poţi juca, iar asta nu e valabil numai pentru Dembele”.

Raphinha este cotat la 45 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt. 

Afla mai multe despre: barcelona-raphinha-laporta 

viewscnt
Articole similare