adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldinho şi-a adus aminte de meciul contra Rapidului, din Giuleşti: ”A fost amuzant, a fost haios”. Ce s-a întâmplat atunci

Ronaldinho şi-a adus aminte de meciul contra Rapidului, din Giuleşti: ”A fost amuzant, a fost haios”. Ce s-a întâmplat atunci

Rapid

Comentarii

Ronaldinho şi-a reamintit momentul în care a jucat contra Rapidului şi nocturna de pe Giuleşti a picat.

În sezonul 2001-2002 al Cupei UEFA, Rapid a fost foarte aproape să treacă de PSG, care atunci nu era însă la nivelul de acum.

În acea partidă a jucat şi Ronaldinho, care se afla la începutul carierei. Legendarul brazilian şi-a adus aminte cu amuzament despre acea partidă.

Ronaldinho şi-a adus aminte de meciul cu Rapid, când a picat nocturna

În 2001, Ronaldinho avea doar 21 de ani, era unul dintre cei mai talentanţi mijlocaşi brazilieni şi doar ce fusese transferat de PSG, de la Gremio.

În toamna acelui an, cel care avea să ajungă o legendă a fotbalului mondială a jucat contra Rapidului, în preliminariile Cupei UEFA.

În tur, rapidiştii au reuşit să scoată un 0-0 în deplasare şi aveau mari speranţe pentru partida din Giuleşti.

Returul a fost foarte disputat, dar PSG a reuşit în cele din urmă să marcheze, prin Aloisio, după o pasă senzaţională a lui Anelka, peste apărarea rapidiştilor. Însă nocturna a picat la scurt timp.

Într-un interviu pentru Orange Sport şi Prima Sport, Ronaldinho şi-a adus aminte de acel moment, despre care spune că a fost amuzant:

”(Dacă îşi mai aminteşte de nocturna din Giulesti, în 2001, la meci Rapid - PSG) Îmi amintesc de întâmplare, că s-au stins luminile şi a fost amuzant, a fost haios”, a spus Ronaldinho pentru Orange Sport şi Prima Sport.

Din cauza incidentului cu nocturna care s-a stins şi nu s-a mai aprins, Rapid a pierdut acea partidă la masa verde, 0-3.

Ce jucători au folosit Rapid şi PSG. Ronaldinho n-a fost titular şi a intrat în repriza a doua, în locul lui Okocha.

  • Rapid: Dolha - Daniel Chiriţă, Adrian Iencsi, Dorel Mutică, Florin Şoavă, Răzvan Raţ, Nae Stanciu, Marius Măldărăşanu, Constantin Schumacher, Robert Niţă şi Daniel Pancu.
  • PSG: Letizi - Parralo, Dehu, Heinze, Pochettino, Domi, Cisse, Arteta, Okocha, Aloisio, Anelka.

2 ani a stat Ronaldinho la PSG. În 2003, el a fost cumpărat de FC Barcelona, care a plătit atunci aproape 33 de milioane de euro, o sumă uriaşă pentru acele vremuri.

viewscnt
Articole similare