Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istorie, dar Cassano nu e impresionat. ”Să fim sinceri, să joci fotbal e ceva diferit!”

Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istorie, dar Cassano nu e impresionat. ”Să fim sinceri, să joci fotbal e ceva diferit!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Portughezul Cristiano Ronaldo a înscris trei goluri pentru Manchester United în meciul de pe teren propriu cu Tottenham, în curs de desfăşurare, şi a devenit cel mai bun marcator all-time din fotbalul mondial, cu un total de 807 reuşite.

Ronaldo a marcat în minutele 12, 38 şi 81. În acest sezon, portughezul a înscris 18 goluri în toate competiţiile. Pentru Cristiano Ronaldo, cea mai prolifică perioadă a fost cea de la Real Madrid, echipă pentru care a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri.

Manchester United notează, pe site-ul oficial, că Ronaldo l-a depăşit pe Josef Bican, care conform datelor recunoscute de FIFA în 2020 a marcat 805 goluri în anii 1930 -1950.

Totuşi, există şi voci care îl contestă pe portughez. Italianul Antonio Cassano l-a criticat în ultima vreme pe Ronaldo şi nu a ezitat să o facă nici de această dată. El a menţionat că nu este atât de important acest nou record doborât de portughez. 

”Să fim sinceri, să joci fotbal e ceva diferit!”

”Jos pălăria pentru că a marcat 807 goluri. Dar Cristiano Ronaldo nu se află printre cei mai buni jucători din lume. Cristiano Ronaldo este ca Inzaghi şi Trezeguet. Toţi au fost jucători fabuloşi, dar să fim sinceri, să joci fotbal e ceva diferit. 

Golurile nu definesc un jucător. Iniesta nu a marcat nici 60 de goluri, Zidane nu a ajuns la 100. Ei sunt genii care au făcut istorie în fotbal”, a declarat Cassano, citat de portughezii de la A Bola.

Afla mai multe despre: ronaldo-cassano-manchester united 

viewscnt
Articole similare