Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo a văzut negru în faţă! Portughezul a părăsit terenul şi a aruncat banderola de căpitan. De unde a pornit totul

Ronaldo a văzut negru în faţă! Portughezul a părăsit terenul şi a aruncat banderola de căpitan. De unde a pornit totul
Comentarii

Serbia a jucat împotriva Portugaliei, scor final 2-2, iar Cristiano Ronaldo a fost titular şi a purtat banderola de căpitan pentru naţionala sa.

Starul portughez, însă nu şi-a putut stâpănii nervi în minutele de prelungire,  când arbitrii i-au „refuzat” un gol naţionalei sale, perfect valid, având în vedere că mingea a depăşit linia cu toată circumferinţa la un şut trimis chiar de Ronado. După ce a auzit decizia arbitrului de a anula golul, CR7 şi-a ieşit din minţi şi a plecat spre tunel chiar dacă mai erau câteva secunde bune de joc! În timp ce ieşea de pe teren, Ronaldo a dat cu banderola de căpitan pe jos.

Golurile Serbiei au fost marcate de Mitrovic (46) şi de Kostic (60). În timp ce, pentru Portugalia a marcat Jota, ambele goluri fiind marcate înainte de pauză.

La finalul partidei, arbitrul Danny Makkelie i-a cerut iertare selecţionerului Portugaliei, Fernando Santos.

„Arbitrul şi-a cerut iertare la vestiare. Pe teren îmi spusese că va vedea imaginile şi că dacă s-a înşelat va veni să-şi ceară scuze. Şi a fost cazul. Arbitrii sunt oameni şi pot greşi, dar de aceea există VAR şi tehnologia la linia porţii, pentru a se evita asta", a declarat Santos.

La aceste preliminarii nu se folosesc însă VAR şi goal line tehnology.

Ce a spus CR7 după meci

La scurt timp după finalul partidei, Cristiano Ronaldo a reacţionat pe reţelele de socializare. 
„Să fiu căpitanul Portugaliei este una dintre cele mai mari mândrii şi privilegii din viaţa mea. Mereu dau şi mereu voi da totul pentru ţara mea, asta nu se va schimba vreodată. Dar există momente dificile cu care trebuie să te confrunţi, mai ales când simţi că o întreagă naţiune este afectată. Capul sus şi să înfruntăm următoarea provocare! Hai, Portugalia”, a scris CR7 pe Instagram.

Clasament Grupa A, preliminarii CM 2022:

1. Serbia (5-4 golaveraj) 4 puncte / 2 meciuri

2. Portugalia (3-2) 4 / 2

3. Luxemburg (1-0) 3 / 1

4. Azerbaidjan (0-1) 0 / 1

5. Irlanda (2-4) 0 / 2.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoportugalia 

viewscnt
Articole similare