Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu se pregăteşte de noua aventură din Polonia! Prima reacţie a mijlocaşului

Ronaldo Deaconu se pregăteşte de noua aventură din Polonia! Prima reacţie a mijlocaşului
Comentarii

Ronaldo Deaconu (25 de ani) şi-a găsit echipă după despărţirea de Shaanxi Chang'an Athletic, din China, şi după ce a negociat cu CFR Cluj.

Ronaldo Deaconu se pregăteşte de noua aventură din Polonia! Prima reacţie a mijlocaşului

Ronaldo Deaconu (25 de ani) a semnat cu Korona Kielce după ce a fost refuzat de CFR Cluj.

Ronaldo Deaconu a semnat un contract valabil două sezoane cu Korona Kielce şi va purta la formaţia din Polonia tricoul cu numărul 13. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a oferit o primă reacţie după ce a fost prezentat la noua lui echipă.

„Am avut o ofertă de la campioana României, dar Pawel Golanski m-a convins să semnez cu Korona. Pawel e o legendă în ţara noastră. Am vorbit şi cu câţiva jucători care evoluează în Polonia şi toţi au vorbit de bine campionatul de aici. Cred că voi arăta cea mai bună faţă a mea la Korona”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru site-ul oficial al polonezilor.

CFR Cluj a renunţat la transferul lui Ronaldo Deaconu (25 de ani), care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de clubul chinez Shaanxi Chang'an Athletic.

  • 1.000.000 de euro este cota lui Ronaldo Deaconu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Ce a spus Marius Bilaşco de la CFR:

"Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare