Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo, Messi sau Mbappe? Cine e cel mai bun fotbalist al momentului. Directorul statisticilor de la Liverpool a oferit răspunsul

Ronaldo, Messi sau Mbappe? Cine e cel mai bun fotbalist al momentului. Directorul statisticilor de la Liverpool a oferit răspunsul
Comentarii

Ian Graham, directorul de cercetare al departamentului de investigaţii al clubului FC Liverpool, a declarat că, în conformitate cu statistica echipei engleze, Leo Messi este mai bun decât Cristiano Ronaldo, iar Harry Kane este un jucător imprevizibil.

Graham, care lucrează pentru Liverpool din 2012, a asigurat că, în conformitate cu toate datele, Messi este un jucător mai bun decât Cristiano.

"Diferenţa este că Messi, în afara faptului că este un mare marcator, este şi unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi de atac. Oportunităţile pe care le creează pentru coechipierii săi sunt mult mai bune decât cele ale lui Ronaldo. Messi face foarte bine două meserii, în timp ce Cristiano doar una. Aceasta este diferenţa", a spus Graham.

Despre cel mai bun jucător al momentului, Ian Graham a afirmat că "orice model statistic" va spune că francezul Kylian Mbappe este alesul, adăugând, de asemenea, că este în afara bugetului lui Liverpool, care caută jucători cu un raport mai bun calitate-preţ.

În plus, Graham, de profesie fizician şi care activează în fotbal din 2006, a precizat că dacă un club doreşte să obţină serviciile lui Harry Kane în acest moment, atunci ar trebui să fie o echipă care nu acordă multă atenţie banilor, pentru că, la 29 de ani, Kane "va costa o mulţime de bani timp de trei ani, existând riscul de a fi în declin".

Messi, care şi-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a anunţat miercuri că va părăsi fotbalul european, în care a scris istorie în ultimele două decenii, şi îşi va continua cariera în MLS, la echipa Inter Miami, patronată de David Beckham.

Afla mai multe despre: messironaldombappekaneliverpool 

viewscnt
Articole similare