You are here:

Ronaldo – Modric, duelul primei zile din Liga Naţiunilor. Vezi oferta pentru meciurile de joi

Ronaldo – Modric, duelul primei zile din Liga Naţiunilor. Vezi oferta pentru meciurile de joi

Pariuri sportive

Comentarii

O nouă ediţie din Liga Naţiunilor este la start! Câştigătoarea ultimei ediţii, Spania, intră în joc încă din prima zi, însă meciul cap de afiş de joi seară este duelul dintre Portugalia şi Croaţia, unde vom asista şi la o confruntare a veteranilor Cristiano Ronaldo şi Luka Modric, foşti colegi la Real Madrid.

Toate meciurile din Liga Naţiunilor beneficiază de SuperAvantaj, SuperPariuri şi funcţia Bet Builder! Vezi oferta completă şi alege-ţi favorita!

Portugalia, prima câştigătoare

Portugalia, care caută să se refacă după eliminarea din sferturile de finală de la turneul din Germania, se va baza pe Cristiano Ronaldo, care continuă să joace pentru naţionala ţării sale sub conducerea antrenorului Roberto Martinez. Portugalia îşi propune să câştige din nou trofeul obţinut în 2019, iar o performanţă solidă este esenţială pentru Martinez, având în vedere jucătorii disponibili.

Croaţia, de asemenea dezamăgită după performanţa de la turneul final, unde a fost eliminată fără nicio victorie în "Grupa Morţii," este hotărâtă să îmbunătăţească rezultatele în acest sezon al Ligii Naţiunilor. Antrenorul Zlatko Dalic rămâne la conducere, iar Luka Modric, asemenea lui Ronaldo, continuă să îşi reprezinte ţara la cel mai înalt nivel. Croaţia, care a fost finalistă în 2023, este motivată să câştige în sfârşit un turneu major.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Portugalia – Croaţia!

Spania începe în deplasare

La doar şapte săptămâni după triumful din Germania, Spania îşi începe campania din Liga Naţiunilor împotriva Serbiei, pe stadionul Rajko Mitic din Belgrad. Spania, campioana en-titre a Ligii Naţiunilor, va concura în Grupa A4 alături de Serbia, Danemarca şi Elveţia.

Sub conducerea antrenorului Luis de la Fuente, Spania a dominat, câştigând turneul final din vară şi devenind prima naţiune europeană care câştigă toate cele şapte meciuri la un turneu major. Clasată pe locul trei în lume, Spania este favorită să câştige grupa din Liga Naţiunilor.

De cealaltă parte, Serbia a avut o prestaţie dezamăgitoare în Germania, nereuşind să treacă de faza grupelor, deşi a avut aşteptări mari.

Totuşi, au reuşit promovarea în Liga A în campania anterioară din Liga Naţiunilor, terminând pe primul loc în Grupa B4. Clasată pe locul 32 în lume, Serbia se confruntă cu o provocare dificilă în primul meci împotriva unei echipe spaniole puternice, care a pierdut doar două dintre ultimele 21 de meciuri internaţionale.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Serbia – Spania!

Tot joi seară se dispută alte două partide din Liga Naţiunilor. Danemarca o întâlneşte pe teren propriu pe Elveţia, în timp ce Polonia lui Lewandowski are o deplasare dificilă în Scoţia.

Afla mai multe despre: superbet 

viewscnt
Articole similare