You are here:

Roş-albaştrii nu vor fi motivaţi suplimentar la meciul cu CFR. Miza păstrării primului loc este suficientă, cred şefii de la FCSB

Roş-albaştrii nu vor fi motivaţi suplimentar la meciul cu CFR. Miza păstrării primului loc este suficientă, cred şefii de la FCSB

FCSB

Comentarii

Jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică nu vor avea parte de prime speciale la partida cu CFR Cluj. Meciul se va disputa duminică, ora 20:45, pe Naţional Arena şi va putea vi urmărit LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

”Se ştie că la Steaua de când am venit eu nu au fost prime, doar pentru îndeplinirea obiectivelor, cum a fost cel pentru intrarea în grupele Europa League sau când am ieşit, dacă vom reusi să câştigăm campionatuş şi să ajungem în UCL, jucătorii cu siguranţa vor lua primă”, a spus Dică.

Dică este la patru paşi de o performanţă istorică. Să ia titlul la primul său sezon ca antrenor principal în Liga I.

”Ar fi un lucru extraordinar pentru mine pentru ca în primul an ca principal în Liga 1, pentru că am fost principal şi la FC Argeş şi am reuşit şi acolo o promovare, ar fi un lucru extraordinar ca la 38 de ani să câştig şi un campionat”, a mai spus antrenorul FCSB.

După şase etape disputate în play-off-ul Ligii I, FCSB ocupă prima poziţie în clasament, cu două puncte peste CFR Cluj, iar o victorie a roş-albaştrilor în meciul de duminică seară i-ar putea apropia pe aceştia de câştigarea campionatului.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1,  

viewscnt
Articole similare