You are here:

Rotaru cere schimbarea sistemului din Superligă: ”Nu poţi să dai un baraj cu echipa de pe locul 10!”

Rotaru cere schimbarea sistemului din Superligă: ”Nu poţi să dai un baraj cu echipa de pe locul 10!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins echipa Universitatea Cluj, duminică, scor 6-5 în urma loviturilor de departajare, şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League.

Rotaru, primele nemulţumiri după Universitatea Craiova - U Cluj

Universitatea Cluj a ajuns în finala barajului învingând în semifinală, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi.

Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Superligii pe locul trei, care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Duminică, după 90 de minute, scorul a fost 0-0. În prelungiri, scorul a devenit 1-1, pentru craioveni marcnd Houri ‘120 (penalti) şi pentru clujeni Nistor ‘120+10 (penalti). La loviturile de departajare, craiovenii s-au impus cu 5-4 în baraj, un eveniment susţinut de Superbet.

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a vorbit despre calificarea în Europa, dar şi despre nemulţumirea faţă de sistemul din Superligă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Dacă ai muncit un sezon întreg şi termini pe podium nu poţi să dai un baraj cu echipa de pe locul 10. Cu tot respectul, pot fi accidentări, poate tu te-ai bătut la titlu până în ultima etapă, poate te-ai bătut la cupă. Vii şi dai un meci de baraj care este împotriva spiritului competiţiei. Ce întâmplă e împotriva naturii.

Este o anomalie. Joci tot sezonul, după care încă 10 meciuri. Nu poţi să joci într-un singur meci toată munca ta de un sezon cu locul 10. Au investit 7 milioane de euro, au avut buget şi tu vii cu 12 milioane de euro. E un singur meci, se poate întâmpla orice. Aceasta a fost a 31-a etapă.

Să nu uităm să ne bucurăm de fotbal. Chiar dacă nu am avut un meci consistent, nu a fost o diferenţă clară, victoria a fost dulce. A creat unitate între suporteri, jucători şi toţi din jurul Universităţii Craiova.

În minutul 119 nu mai gândeşti. Îţi e teamă şi de umbra ta. Am mai avut o experienţă în play-off-ul grupelor europene cu Beer Sheva, când în minutul 104 am condus cu 1-0, eram calificaţi, iar în minutul 105 am fost egalaţi.

Dacă mai erau 2-3 penalty-uri cred că eram mulţi pe la urgenţe prin Craiova. Au fost emoţii normale. Munca noastră de 30 de etape a fost în bocancul lui Nistor, din păcate”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotaruu cluj 

viewscnt
Articole similare