You are here:

Rrahmani e pe val la Sparta Praga! A marcat şi în prima partidă din campionat: ”Instinct de ucigaş în careul advers”

Rrahmani e pe val la Sparta Praga! A marcat şi în prima partidă din campionat: ”Instinct de ucigaş în careul advers”
Comentarii

Rrahmani a marcat şi a oferit o pasă de gol la prima sa partidă oficială din campionatul ceh.

Albion Rrahmani, lăudat la Sparta Praga: "Instinct de ucigaş în careul advers"

Albion Rrahmani (24 de ani), fostul atacant de la Rapid, a marcat din nou pentru Sparta Praga, în victoria cu Hradec Kralove, scor 2-0.

Fostul fotbalist de la Rapid a oferit prima dată o pasă decisivă, iar după şi-a trecut numele pe tabelă. Krasniqi, celălalt jucător luat de Sparta de la Rapid în această vară, i-a oferit pasa de gol lui Rrahmani.

Lars Friis, antrenorul danez al Spartei, a avut doar cuvinte de laudă pentru Rrahmani.

"Mi-a plăcut de Rrahmani atât timp cât a avut energie şi forţă. Nu a avut prea mult timp la dispoziţie pentru a se antrena cu noi pentru că mereu am avut de jucat meciuri, însă este calm cu mingea la picior, bun la finalizare şi îşi vede colegii bine în teren.

Plănuiam să îl înlocuiesc. A depus un mare efort, iar când l-am văzut că se întinde pe gazon am decis să îl schimb imediat. Nu este accidentat. Rrahmani a jucat în două meciuri şi deja a fost implicat în trei goluri. E mare lucru", a declarat Lars Friis, potrivit iSport.

  • După 7 etape, Sparta Praga e pe primul loc în Cehia, cu 19 puncte. Plzen, echipa de pe locul doi, e la 6 puncte în spatele praghezilor.

Afla mai multe despre: rrahmanisparta pragagol 

viewscnt
Articole similare