Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rupe sala! Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”. Fotbalistul care l-a uimit pe MM Stoica | EXCLUSIV

”Rupe sala! Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”. Fotbalistul care l-a uimit pe MM Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Cristi Ganea (31 de ani) a debutat la FCSB în meciul din Cupa României Betano cu FC Bihor Oradea.

Titular la Oradea, Cristi Ganea a jucat 78 de minute în FC Bihor - FCSB, înainte să fie înlocuit cu Ionuţ Panţîru.

  • A fost primul meci pentru fundaşul stânga în ultimele 10 luni şi jumătate, acesta fiind ţinut pe tuşă de probleme medicale.

MM Stoica rămas plăcut impresionat de Cristi Ganea, fundaşul în vârstă de 31 de ani care a semnat cu FCSB în septembrie 2023.

Oficialul de la FCSB are  doar cuvinte de laudă pentru Ganea, care se antrenează suplimentar pentru a reveni la forma maximă. 

”Ganea e la 50% cred, să zic aşa o cifră, să mă aflu în treaba (n.r. râde). (n.r. când o să fie o concurenţă serioasă pentru Radunovic) Depinde de Ganea şi de cum va arată. Se antrenează foarte bine, rupe sala după ledintele de antrenamente, are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd. N-a jucat de un an şi chiar l-am întrebat cum se simte după meciul de la Oradea”, a mărturisit MM Stoica la Orange Sport. 

Ce a declarat Becali despre Ganea:

"Mi-a plăcut Ganea, un jucător matur, cu experienţă, nu pierde mingea deloc şi e primul lui meci. E ce mă aşteptam şi o să fie mai bun. 

Prea era Radunovic lejer, prea nu avea emoţii, e bun jucător. Să vedem acum. Va juca tot Radunovic, dar să vedem după, că nu se ştie cine va fi titular", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

MM Stoica, despre Jose Mourinho: „A fost cel mai mare într-o vreme, dar acum e antrenor de Conference League!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cristi ganeamm stoicafcsbsuperligă 

viewscnt
Articole similare