Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptura dintre Becali şi Iordănescu, analizată de Ioan Andone. ”Ce era să zică? Eu sunt convins de asta!” EXCLUSIV

Ruptura dintre Becali şi Iordănescu, analizată de Ioan Andone. ”Ce era să zică? Eu sunt convins de asta!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport despre situaţia actuală de la FCSB.

Chiar dacă FCSB a avut o formă bună şi a înregistrat rezultate pozitive cu Edi Iordănescu pe bancă, Gigi Becali nu a fost mulţumit de jocul echipei după remiza cu FC Voluntari, scor 0-0, şi l-a criticat pe antrenor.

Patronul a criticat jocul echipei, dar şi pe Iordănescu, iar în contract ar exista nişte clauze conform cărora latifundiarul din Pipera nu ar avea voie să vorbească despre echipă şi antrenor. 

Ioan Andone a analizat jocul FCSB sub comanda lui Edi Iordănescu şi a spus că antrenorul este ataşat de grup. De asemenea, el este sigur că Iordănescu va rămâne în continuare la FCSB şi că Gigi Becali îl va lăsa, chiar dacă între cei doi ar fi o ruptură, după ultimele declaraţii ale latifundiarului din Pipera. 

”Ce era să zică? Eu sunt convins de asta!”

”Nu mă surprinde... dacă au făcut 7 victorii consecutive şi un egal, acum, spune-mi un meci bun din astea 7, unul bun, să zici că a jucat FCSB. Doamne, la ce jucători are, au câştigat. Edi e un băiat ataşat de grup, îi face pe jucători să joace şi pentru el.

Gigi nu s-a băgat, jucătorii au început să simtă altă responsabilitate, că el răspunde, el a şi câştigat meciurile, dar jocul a suferit. Condiţii groaznice, cu jucători cu COVID, da, e în regulă, un om care pune bani, că e Gigi, Iftimie, sunt nemuţumiţi de joc. 

Ce era să zică? Mamă, jucăm atât de bine, suntem cei mai buni din România, batem pe toată lumea, jocul ne dă încredere? Nu, el a spus ce a văzut el. Acum, pune-te şi în locul lui. Gigi şi-a găsit un antrenor şi i-a dat toată responsabilitatea lui Edi să ia campionatul. S-ar putea să ia campionatul. Edi va rămâne în continuare şi Gigi îl va lăsa, eu sunt convins”, a spus Ioan Andone, pentru Telekomsport. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-iordănescu-liga 1-ioan andone 

viewscnt
Articole similare