Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptura între Rădoi şi Stoichiţă ar fi apărut în vară. Momentul care l-ar fi enervat pe oficialul FRF: ”Atunci s-a rupt ceva”. EXCLUSIV

Ruptura între Rădoi şi Stoichiţă ar fi apărut în vară. Momentul care l-ar fi enervat pe oficialul FRF: ”Atunci s-a rupt ceva”. EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ruptura dintre Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă ar fi apărut în urmă cu câteva luni, după o afirmaţie făcută de selecţionerul României.

Naţionala României a făcut doar egal cu Islanda, scor 0-0 şi a pierdut astfel locul 2 în grupă, care duce la barajul de calificare la Cupa Mondială Qatar 2022.

La finalul acelei partide, Mirel Rădoi a avut o reacţie acidă inclusiv la adresa lui Mihai Stoichiţă, pe care l-a acuzat că dădea indicaţii din tribună.

Când a apărut ruptura dintre Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă

Egalul cu Islanda a complicat lucrurile în grupă şi a agitat apele la naţională. Cu o singură etapă rămasă până la finalul preliminariilor, România trebuie să învingă Liechtenstein, dar Macedonia de Nord nu trebuie să câştige partida cu Islanda.

Speranţele sunt minime şi atmosfera s-a deteriorat şi mai mult după tensiunile apărute la echipa naţională.

La conferinţa de presă de după meciul cu Islanda, fără să dea nume, Mirel Rădoi s-a arătat deranjat de un angajat FRF care a dat indicaţii din tribună, în timpul partidei. Acel angajat era chiar Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF.

”Am auzit de sus şi indicaţii tactice acum. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că  mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea FRF, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu”, a spus atunci Rădoi.

Ruptura între Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă pare să fie apărut însă acum câteva luni. Daniel Pancu este de părere că relaţia dintre cei doi s-ar fi deteriorat după o declaraţie dată de Mirel Rădoi:

”La un moment dat a fost întrebat Mirel despre demisie şi a răspuns scurt şi la obiect: 'Am clauză de reziliere, când doresc să mi-o plătească şi ne despărţim, fără ea nu plec niciodată'.

Ăla a fost momentul în care probabil s-a rupt ceva”, a declarat Daniel Pancu la Telekom Sport.

Declaraţia dată de Mirel Rădoi care l-ar fi putut deranja pe Mihai Stoichiţă

Afirmaţia la care Daniel Pancu face referire a fost făcută pe 1 iulie. Atunci, Mirel Rădoi s-a arătat deranjat de o declaraţie făcută de Mircea Lucescu, cel care a spus că Marco Rossi ar fi fost un bun selecţioner pentru România.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care antrenorul italian a avut rezultate excelente cu naţionala Ungariei, la EURO 2020. Maghiarii au terminat pe ultimul loc în grupă, cu două puncte, dar au pus foarte mari probleme adversarelor Franţa, Germania şi Portugalia. Ba chiar a avut până în ultima etapă şanse la calificare.

Mirel Rădoi a spus atunci că este dispus să plece de la naţionala României, dar numai dacă FRF îi achită clauza. Acea afirmaţie l-ar fi deranjat pe Mihai Stoichiţă şi astfel a apărut ruptura:

”În momentul de faţă oricine poate fi adus în locul meu aici. În momentul în care va fi plătită acea clauză, şi mâine putem renunţa. Asta nu e o problemă. Atât timp cât este o clauză şi de o parte, şi de alta, se poate renunţa şi de o parte, şi de alta. Poate fi chiar însuşi Mircea Lucescu viitorul antrenor”, a spus atunci Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare