Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură între şefii Rapidului şi suporteri? ”Cred că s-a întâmplat ceva în momentul percheziţiilor”/ ”E posibil să aibă dreptate” | EXCLUSIV

Ruptură între şefii Rapidului şi suporteri? ”Cred că s-a întâmplat ceva în momentul percheziţiilor”/ ”E posibil să aibă dreptate” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Decizia fanilor Rapidului de a nu-şi încuraja favoriţii la meciul cu Farul Constanţa, de vineri, pierdut pe teren propriu, scor 1-2, rămâne o mare enigmă pentru iubitorii fotbalul românesc.

Decizia a venit într-un moment greu pentru o parte dintre liderii galeriei Rapid, dar, în acelaşi timp, într-un punct extrem de bun al echipei, care doar ce o ”demolase” pe FCSB, pe Arena Naţională, cu 4-0.

Cristi Pulhac simte că nu deţinem toate piesele puzzle-ului

Prezenţi în studioul Orange Sport, Cristi Pulhac şi Andrei Vochin au căzut de acord că motivul pentru care suporterii Rapidului nu au vrut să cânte la meciul cu Farul este unul mult mai amplu decât frustrarea legată de arestarea liderilor de galerie.

Cel mai probabil, ar fi un conflict intern, o nemulţumire a ultraşilor faţă de conducătorii echipei. Poate îndreptată către Daniel Niculae, cel care a fost adus de ”mascaţi” la audieri şi, apoi, a fost singurul cercetat în libertate.

Sau poate către acţionarul majoritar al echipei, Dan Şucu, cel care a recunoscut că sponsorizează deplasările echipei cu 25.000 de lei (5.000 de euro), plus câteva scenografii din sezon.

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă, Cristi Pulhac şi Andrei Vochin, în studioul Orange Sport

Cristi Pulhac: ”Cred că este vorba despre altceva aici. Cred că s-a întâmplat ceva în momentul percheziţiilor şi arestărilor. Cred că galeria este supărată şi pe conducere şi afectează şi echipa. Aici nu pot să-mi dau seama, dar mă duce în zona asta.

Tu eşti un ultras, care ai mers peste tot în ţară, ai susţinut echipa. După ce s-a întâmplat chestia asta, tu nu mai susţi echipa şi practic vrei să afectezi. Dar nu echipa...Asta îmi dă mie impresia”.

Andrei Vochin: ”E posibil să aibă dreptate Cristi, pentru că am citit în timpul meciului o declaraţie a domnului Victor Angelescu, care spunea că decizia lor, de a boicota acest meci, nu a fost una proastă, ci una extrem de proastă. Cam asta a fost formularea. Atunci, m-aş duce în zona a ce spune Cristi, cum că ar fi o supărare între părţi”.

Silviu Tudor Samuilă: ”E posibil să fie şi de la declaraţia lui Dan Şucu, care a spus că le dă 25.000 de lei pentru fiecare deplasare, sau aşa am înţeles eu, că le asigură bani şi pentru diferite scenografii? Din ce înţeleg eu, în lumea ultraşilor ar fi o chestie ruşinoasă.

În plus, vine un fost lider al galeriei, Gheorghe Răducan (n.r - Corsicanu), care infirmă spusele lui Dan Şucu. Zice că nu ne le-a dat bani, dar i-au întrebat dacă pot să mărească preţul biletelor, dar diferenţa le-ar reveni suporterilor. Rămâi perplex de combinatorica asta

Cristi Pulhac: ”E ciudată situaţia. Vii cu FCSB şi ceri un surplus de bilete, vrei să joci pe Arena Naţională, să fiţi cât mai mulţi pe stadion, alături de echipă, 40.000 de oameni, şi după ce s-a întâmplat chestia asta, ei nu mai cântă. Se duc şi îi motivează şi pe ceilalţi să nu mai cânte”.

Afla mai multe despre: cristi pulhacsilviu tudor samuilaandrei vochin 

viewscnt
Articole similare