Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură între suporteri şi jucători la ”U” Craiova? La 0-2, sătui de umilinţă, fanii din Bănie au început să părăsească stadionul | VIDEO

Ruptură între suporteri şi jucători la ”U” Craiova? La 0-2, sătui de umilinţă, fanii din Bănie au început să părăsească stadionul | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a bifat o nou înfrângere în faţa FCSB-ului pe propriul teren, duminică seară, scor 0-3, într-un duel din etapa a 23-a din Superligă.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de către Darius Olaru (min. 45+8 pen.), Florinel Coman (min. 50) şi David Miculescu (min. 83).

Oltenii, complex de inferioritate în faţa FCSB-ului

Aşadar, în ultimele 10 meciuri oficiale disputate pe terenul celor de la Universitatea Craiova, contra FCSB-ului, scor este neverosimil: 3-7! în favoarea formaţiei din Capitală.

Aproximativ 17.000 de suporteri olteni au venit pe ”Ion Oblemenco” cu speranţa că vor vedea un joc bun din partea favoriţilor lor, care să le reaprindă ideea că se pot bate la titlu.

Nu avea să se întâmple acest lucru. FCSB s-a impus cu 3-0, iar diferenţa, care putea să fie de doar 10 puncte, în acest moment este de 16 puncte.

Dincolo de rezultat, jocul prestat de către jucătorii lui Ivaylo Petev nu este unul dătător de speranţă. Sunt mult prea temători, neinspiraţi, ezitanţi, exact precum o echipă care nu poate emite pretenţii la titlu. Nici în acest an.

Suporterii olteni simt acest lucru şi au început să-şi piardă răbdarea. Duminică seară, prin minutul 80, când scorul era 2-0 pentru FCSB, numeroşi suporteri au fost surprinşi în timp ce părăseau stadionul, mânaţi de o nouă dezamăgire.

Poate fi un semnal de alarmă pentru Mitriţă, Bancu&Co, în vederea partidelor ce vor urma. Fără aportul suporterilor, situaţia Universităţii nu poate deveni mai uşoară, iar acum oltenii par mai vulnerabili ca niciodată: sunt la doar două puncte de locul 7, primul din play-out, ocupat de FC Hermannstadt.

VIDEO: Suporterii au început să părăsească stadionul prin minutul 80

Afla mai multe despre: universitatea craiova - fcsbsuporteri craiova 

viewscnt
Articole similare