You are here:

Ruptură totală între Rednic şi ultraşi de la UTA! Ce s-a întâmplat în Gruia: ”Urât gest” | VIDEO

Ruptură totală între Rednic şi ultraşi de la UTA! Ce s-a întâmplat în Gruia: ”Urât gest” | VIDEO

UTA

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Probleme la UTA Arad. Ce s-a întâmplat după meci

Cu doar o victorie în primele zece runde, cu suporterii extrem de revoltaţi după prestaţia din meciul cu Hermannstadt şi Poli iaşi, UTA părea a fi carne de tun pe terenul celor de la CFR. Dar lucrurile s-au schimbat în Gruia, iar UTA a lăsat-o pe CFR fără cele trei puncte, chiar pe teren propriu.

Învingătorii au marcat prin Costache ’13, Omondi ’65 şi Kadiri ’79. Pentru clujeni a înscris Tachtsidis, în minutul 48.

Jucătorii de la UTA aveau mare nevoie de puncte, mai ales după perioada grea prin care a trecut echipa. S-a văzut asta şi în vestiar, după victoria cu CFR, jucătorii s-au descătuşat şi au sarbători la unison victoria.

La finalul partidei jucătorii se îndreptau pentru a saluta galeria. Însă Sorin Rădoi, unul dintre antrenorii secunzi, care şi-a îndemnat jucătorii să nu meargă după meci la sectorul fanilor arădeni care au făcut deplasarea în Gruia, pentru a sărbători victoria.

Excepţiile s-au numit Benga şi Hrezdac, care au mers la gard şi au discutat cu suporterii. Se aude cum Benga le spune fanilor că nu caută scuze pentru gestul colegilor săi.

Rednic a apărut şi i-a îndepărtat pe jucători şi a avut un mic dialog cu suporterii UTA-ei.

Mircea Rednic: Vă mulţumesc pentru că aţi venit!

Suporteri: Domnu’ Rednic, vi se pare normal că venim 300 de kilometri iar jucătorii nu vin după meci să ne salute? Este urât gestul lor.

M.R: Şi al vostru la fel...

Moment în care Rednic a plecat, iar galeria a dat drumul la huiduieli şi înjurături.

Afla mai multe despre: uta aradmircea redniccfr cluj 

viewscnt
Articole similare