Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusescu este dezamăgit de atacurile lui MM Stoica: ”Au fost nişte acuzaţii care nu îşi aveau rostul. Cred că era mai ok să vorbim la telefon”

Rusescu este dezamăgit de atacurile lui MM Stoica: ”Au fost nişte acuzaţii care nu îşi aveau rostul. Cred că era mai ok să vorbim la telefon”

Superliga

Comentarii

După victoria 4-3 a Clinceniului cu Botoşani, Rusescu a discutat despre întoarcerea fabuloasă de scor reuşită cu moldovenii, dar şi despre acuzaţiile lansate de MM Stoica la adresa sa.

Academica Clinceni a reuşit un meci incredibil cu Botoşani, revenind de la 1-3 pentru a câştiga 4-3. Înlocuit cu Chunchukov în minutul 63, care a marcat unul dintre golurile salvatoarea ale ilfoveilor, Rusescu nu a fost pe teren pentru întoarcerea fabuloasă de scor reuşită de Clinceni, dar s-a bucurat de isprava coechpierilor săi.

Rusescu este dezamăgit de atacurile lui MM Stoica

Fostul atacant al FCSB-ului a discutat şi despre acuzaţiile lansate de MM Stoica. Directorul sportiv al ”roş-albaştrilor” a insinuat că atacantul nu ar fi prestat la nivelul abilităţilor sale la meciul cu CFR-ul, din pricina unei înţelegeri cu campioana, valabilă din sezonul viitor.

Însă, Rusescu a negat acuzaţiile şi a recunoscut că este dezamăgit că MM Stoica a ales să aibă acest dialog în mediul public, mai degrabă decât în cel privat.

”A fost o întoarcere de scor frumoasă, goluri spectaculoase. Cred că per total, un meci demn de play-off, frumos, cu multe goluri, acţiuni de poartă. Suntem bucuroşi că ne-am apropiat de obiectivul nostru.

(n.r. despre acuzaţiile lui MM Stoica) Au fost nişte acuzaţii care nu îşi aveau rostul, nefondate şi fără nicio urmă de ...din păcate. Nu am vorbit. Cred că era mai ok să vorbim la telefon. Aşa a decis el, eu am decis să îi răspund în acelaşi stil. Pentru mine s-a terminat şi merg mai departe. Aşa e viaţa. Eu am scris, l-am conceput şi am spus ceea ce aveam pe suflet”, a declarat Rusescu.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1academica clincenifc botoşani 

viewscnt
Articole similare