Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusia - Croaţia. Gazdele vor în semifinale la CM 2018, dar croaţii sunt favoriţi la pariuri

Rusia - Croaţia. Gazdele vor în semifinale la CM 2018, dar croaţii sunt favoriţi la pariuri

Cupa Mondială

Comentarii

Ponturi pariuri Rusia - Croaţia sferturi CM 2018. Nu mulţi ar fi anticipat un asemenea duel în faza sferturilor de finală la Campionatul Mondial. Totuşi, Rusia şi Croaţia au ajuns pe merit aici, iar acum fiecare încearcă să meargă şi mai departe, cel puţin în faza semifinalelor.

Ponturi pariuri Rusia - Croaţia sferturi CM 2018

Ambele echipe au ajuns în această fază a competiţie după meciuri dramatice, care au semănat izbitor. Rusia reuşit surpriza în faţa Spaniei, pe care a învins-o la lovituri de departajare, după ce la finalul celor 90 de minute, cât şi după cele două reprize de prelungiri, scorul a fost 1-1. O desfăşurare similară a avut şi meciul dintre Croaţia şi Danemarca, cu precizarea că Modric putea să-şi scape echipa de emoţii, cu câteva minute înainte de finalul celor 120 de minute, dar a ratat un penalti. Mijlocaşul Realului şi-a luat revanşa, însă, la loviturile de departajare, iar Rakitic a fost cel care a lovit decisiv. Pe betano.com poţi vedea meciuri live din toate campionatele puternice ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Rusia - Croaţia sferturi CM 2018

Partida se va disputa la Soci şi va reprezenta cea de-a patra întâlnire dintre cele două naţionale. Până acum, ruşii nu au ieşit niciodată victorioşi. Rusia şi Croaţia s-au întâlnit în preliminariile Euro 2008, ambele meciuri încheindu-se la egalitate, iar ultima înfruntare a avut loc în 2015, într-un meci amical, atunci când croaţii s-au impus cu 3-1. 

Rusia - Croaţia 2 @ 2.25

Afla mai multe despre: rusiacroatiacm 2018ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare