Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a accidentat LeBron James: "Nimic nu mă întristează mai tare decât faptul că nu pot să fiu disponibil pentru colegii mei!"

S-a accidentat LeBron James: "Nimic nu mă întristează mai tare decât faptul că nu pot să fiu disponibil pentru colegii mei!"

NBA

Comentarii

LeBron James s-a accidentat şi va lipsi de pe teren în următoarea perioadă. Fără starul echipei, LA Lakers a pierdut cu Atlanta.

Atlanta Hawks a reuşit surpriza sâmbătă seară, reuşind să o învingă pe campioana en-titre, Los Angeles Lakers, cu scorul de 99 la 94.

Atlanta a început mai bine meciul şi a condus după primul sfert, cu 28 la 25. Startul sfertului doi a început cum nu se putea mai rău pentru Lakers. Starul echipei, Lebron James, a suferit o entorsă după un contact cu Solomon Hill. Vedeta lui Lakers a încercat să reziste pe parchet, dar până la urmă a fost nevoit să părăsească sala.

”Nimic nu mă întristează mai tare decât faptul că nu pot să fiu disponibil pentru colegii mei. Am dureri atât în suflet, cât şi fizice. Drumul către recuperare începe acum. O să revin în curând, ca şi cum nu aş fi fost plecat”, a fost mesajul postat de LeBron, la scurt timp după accidentare.

În urma acestui succes, Atlanta a ajuns la a opta victorie consecutivă şi nu are nicio înfrângere de la numirea lui Nate Mcmillian ca antrenor principal.

 

Afla mai multe despre: lebron jamesaccidentarenba 

viewscnt
Articole similare