Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat echipa care-l vrea pe Mirel Rădoi! Selecţionerul îl poate înlocui pe antrenorul care a fost dorit de Real Madrid

S-a aflat echipa care-l vrea pe Mirel Rădoi! Selecţionerul îl poate înlocui pe antrenorul care a fost dorit de Real Madrid

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României e într-o stare de incertitudine, înaintea finalului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Selecţionerul Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea în noiembrie, dar Federaţia Română de Fotbal doreşte să continue. Totuşi, antrenorul ar fi în capul listei lui Al Hilal, din Arabia Saudită, clubul pentru care a evoluat ca jucător, sub comanda lui Cosmin Olăoiu.

După ce i-a avut pe banca tehnică pe Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf, Cătălin Necula sau Răzvan Lucescu, Al Hilal a mai pus un român pe lista dorinţelor. Şeicii mai au contract cu actualul antrenor, Leonardo Jardim, până la finalul sezonului 2021-2022 şi se gândesc la cine i-ar putea lua locul, în cazul plecării portughezului. 

La ce club poate ajunge Mirel Rădoi, dacă părăseşte naţionala României

Deşi Mirel Rădoi a anunţat că nu va continua pe banca tricolorilor, chiar dacă va duce echipa la "baraj", secundul naţionalei, Nicolae Dică, a susţinut că sunt şanse ca selecţionerul să-şi păstreze postul şi dupa luna nouiembrie. 

În orice caz, se pare că fostul tehnician de la FCSB, care a anunţat deja că e tentat să preia o echipă de club după experienţa de la naţională, are un club care s-a interesat de viitorul său. 

Al Hilal, multipla campioană a Arabiei Saudite şi câştigătoarea Ligii Campionilor Asiei, în 2019, consideră că Mirel Rădoi poate deveni antrenorul echipei, conform Playsport.

Interesul din zona Golfului nu e nou, antrenorul fiind dorit şi în 2019 de Al Hilal, după ce a scris istorie cu naţionala României U21 la Campionatul European. De această dată, clubul la care Mirel Rădoi a fost apreciat nu l-ar mai putea rata, mai ales că antrenorul urmează să devină liber de contract. 

  • Fostul fotbalist a jucat între 2009 şi 2011, în Arabia Saudită, şi a câştigat două titluri de campion în Arabia Saudită.

Jardim, antrenorul dorit de Real Madrid în 2018, înlocuit de Mirel Rădoi?

Al Hilal este antrenată în prezent de Leonardo Jardim, un tehnician experimentat, care la un moment dat era dorit chiar şi de Real Madrid, după ce madrilenii s-au despărţit de Julen Lopetegui, fostul selecţioner al Spaniei, în 2018. 

Portughezul are contract pe un sezon cu Al Hilal, iar clubul păstrează opţiunea de a-i prelungi angajamentul pentru încă un sezon dacă rezultatele îl vor ajuta pe Jardim.

Leonardo Jardim a început să antreneze la vârsta de 27 de ani, fără să aibă o carieră de jucător important în spate. CV-ul său adună echipe ca Chaves, Beira-Mar, Braga, Olympiacos, Sporting Lisabona şi AS Monaco. Este campion al Greciei cu Olympiacos, dar şi campion al Franţei cu AS Monaco. Numit la Al Hilal pe 2 iunie 2021, portughezul a bifat până în prezent şase victorii şi trei remize în primele sale 9 meciuri.

"Rădoi e om de cuvânt". Cosmin Moţi propune trei antrenori pentru postul de selecţioner al naţionalei: "Lumea vorbeşte despre el" | EXCLUSIV

 

 

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi al hilalmirel radoi clubmirel radoi antrenor 

viewscnt
Articole similare