Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 21 august 2023. Arsenal, cu tunurile pe Crystal Palace

Cota 2 AZI 21 august 2023. Arsenal, cu tunurile pe Crystal Palace

Pariuri sportive

Comentarii

Etapa a doua din Premier League se va încheia cu duelul dintre Crystal Palace şi Arsenal, pentru care am ales un pariu Cota 2. Ambele formaţii au câştigat în prima rundă, iar confruntarea de pe Selhurst Park se anunţă extrem de interesantă, cu Arsenal mare favorită la adjudecarea celor trei puncte. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 21 august 2023

Rotiri gratuite la Superbet dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru până pe 3 septembrie. Crystal Palace nu a avut un parcurs deloc uşor de-a lungul stagiunii anterioare, care au adus şi schimbarea lui Patrick Vieira din fruntea băncii tehnice, revenirea lui Roy Hodgson fiind de bun augur. Gruparea londoneză a avut câteva pierderi din cadrul lotului, cea mai importantă fiind plecarea lui Wilfried Zaha la Galatasaray. Victoria din deplasarea de la Sheffield United a venit într-un moment greu pentru Palace, deoarece plecarea lui Michael Olise la Chelsea părea iminentă.   

Arsenal a început sezonul cu două victorii, una în Supercupa Angliei, după executarea loviturilor de departajare, iar cealalta a fost obţinută în etapa de debut din campionat, scor 2-1 cu Nottingham Forest. „Tunarii” au rezolvat soarta partidei de pe Emirates încă din primele 30 de minute ale meciului, reuşind să marcheze de două ori în acest interval de timp, Nottingham fiind incapabilă de a mai reveni în meci. Pentru Arsenal urmează o perioadă importantă, pe pacursul căreia trebuie să acumuleze cât mai multe puncte, deoarece lupta pentru titlu se anunţă şi mai grea în sezonul actual.

Cota 2 AZI 21 august 2023

Andrei Dumitru îţi propune o serie de alte pronosticuri din campionatele de top pe site-ul său. Confruntarea dintre cele două echipe din capitala Angliei este la îndemâna lui Arsenal, care are un obiectiv clar: câştigarea punctelor puse în joc. Mikel Arteta nu se va putea baza pe Timber, recent accidentat, însă lotul oaspeţilor a fost semnificativ întărit, aşa că fotbalistul olandez va fi suplinit de un alt jucător din lotul echipei oaspete. Crystal Palace a cedat toate cele şase puncte în sezonul trecut contra lui Arsenal, după 0-2 în tur şi 4-1 la retur, aşa că o revanşă ar fi ideală. Totuşi, Arsenal are o nouă faţă, iar rezultatele bune trebuie să fie constante. Mizăm pe pariul „2 & Peste 1.5 goluri”, pentru care bookmakerii oferă cota 1.95, pe care o putem juca atât pe un bilet single, cât şi pe unul cu mai multe evenimente.  

PRONOSTIC: Crystal Palace – Arsenal – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.95

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare