adplus-dvertising
You are here:

S-a anunţat numele arbitrului care va conduce FCSB - CFR Cluj. Derby-ul din ultima etapă a sezonului se joacă duminică, la Orange Sport

S-a anunţat numele arbitrului care va conduce FCSB - CFR Cluj. Derby-ul din ultima etapă a sezonului se joacă duminică, la Orange Sport

FCSB

Comentarii

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul FCSB - CFR Cluj, care se va juca duminică, de la ora 21:30, în ultima etapă din play-off-ului Ligii I.

Cojocaru va fi ajutat de Ciprian Danşa şi de Daniel Mitruţi. Rezervă va fi Horia Mladinovici, iar observator Sorin Boca.

Deşi ar fi putut fi cel mai aşteptat meci al sezonului, FCSB - CFR Cluj nu va mai avea nicio miză. Săptămână trecută, echipa pregătită de Dan Petrescu a profitat de remiza roş-albaştrilor din deplasarea de la FC Voluntari, a câştigat meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, şi şi-a trecut în palmares cel de-al cincilea titlu de campioană consecutiv.

Astfel, într-un meci fără miză, CFR Cluj şi FCSB, fiind sigure de primele două locuri din clasament, se vor întâlni duminică, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport. 

Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Dan Petrescu nu ştie dacă stă pe bancă la meciul cu FCSB

Antrenorul campioanei României a recunoscut deja că şi-a lăsat jucătorii importanţi să plece în vacanţă, astfel că CFR Cluj va trimite în teren la meciul cu FCSB mulţi tineri fotbalişti din propria academie. În plus, nici măcar Dan Petrescu nu ştie dacă se prezintă la meciul cu vicecampioana României.

"Mi-aş dori să fiu pe bancă la meci, dar mă simt foarte rău. Dacă sănătatea e bună, cred că voi merge. Dacă nu, nu cred că are rost. Sunt foarte obosit, dar şi foarte bolnav. Cred că nu-s obişnuit cu nopţile pierdute la petreceri. Am pierdut vreo două nopţi, nu e uşor. Am un virus la gât, dar sper să mă fac bine pentru duminică" , a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

viewscnt
Articole similare