You are here:

S-a certat cu antrenorul după meciul cu FCSB şi a plecat! Patronul din Superligă a făcut dezvăluirea: ”I s-a spus clar că nu se mai bazează la el”

S-a certat cu antrenorul după meciul cu FCSB şi a plecat! Patronul din Superligă a făcut dezvăluirea: ”I s-a spus clar că nu se mai bazează la el”

Superliga

Comentarii

Laszlo Dioszegi a explicat motivele ce au stat în spatele plecărilor lui Ion Gheorghe şi Vitalie Damaşcan de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Patronul covăsnenilor a dezvăluit că basarabeanul Vitalie Damaşcan şi-a dorit cu tot dinadinsul să plece de la Sfântu Gheorghe încă din iarnă. 

După un împrumut de jumătate de an la Stade-Laussane, Damaşcan a plecat la Maccabi Petah Tikva, echipă ce se luptă cu CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Damaşcan l-a implorat pe Storck să-l lase să plece de la Sepsi

„Cu Damaşcan a fost puţin diferit, trebuie să spun lucrurile aşa cum au fost. Anul trecut, în iarnă, când am fost în Turcia, Damaşcan s-a dus de 10 ori la camera antrenorului să-i spună că nu vrea să rămână la Sfântu Gheorghe, că are ofertă din Elveţia şi că ăsta e ţelul lui, că nu vrea să rămână. Până la urmă, antrenorul a fost de acord să-l lase să plece în Elveţia, sub formă de împrumut.

Acum, când a revenit după împrumutul în Elveţia, l-am întrebat foarte clar care sunt gândurile lui. L-am reprimit în lot, s-a şi antrenat cu noi câteva zile, dar a spus foarte clar că gândul lui nu este la noi, nu este în România şi că el vrea să plece afară.

Slavă-Domnului că peste 2-3 zile a venit o ofertă pentru el! Înainte ca cineva să se gândească, să ştiţi că noi n-am primit niciun leu, s-a înţeles cu o echipă din Israel, şi-a luat bagajele şi a plecat. Asta e. Jucătorii nu pot fi opriţi fără voia lor”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru WE Radio Sfântu Gheorghe.

Ion Gheorghe s-a certat cu Bernd Storck după un meci cu FCSB: ”A fost o soluţie bună să plece”

”Întotdeauna am spus că noi nu  vrem să avem secrete. Ei au fost daţi împrumut anul trecut, au venit înapoi... 
 
Ion Gheorghe a avut o problemă cu antrenorul (n.r. Bernd Storck) la meciul cu FCSB de la Bucureşti, apoi i s-a spus foarte clar că nu se mai bazează pe el. Acum, a venit decizia ca el să plece definitiv. A fost o soluţie bună pentru ambele părţi”, a adăugat Dioszegi.
 

Afla mai multe despre: superligasepsifcsb 

viewscnt
Articole similare